YEAR OF THE GOAT: Live στο ΚΥΤΤΑΡΟ στις 10 Νοεμβρίου

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

Η Bowel Of Noise Records φέρνει κοντά σας ακόμα μία αιματοβαμμένη τελετή την Κυριακή 10 Νοεμβρίου του 2013.
YEAR OF THE GOAT live για πρώτη φορά και για μία μοναδική εμφάνιση στο ΚΥΤΤΑΡΟ Club (Ηπείρου 48 & Αχαρνών) στην Αθήνα.
Οι Year Of The Goat είναι εκ των σημαντικότερων και ποιοτικότερων εκπροσώπων του νέου κύματος του occult rock. Με το νέο τους album “Angels Necropolis” που πρόσφατα κυκλοφόρησε από την Van Records (The Devil’s Blood, Vanderbuyst) δεν άργησαν να κερδίσουν τις εντυπώσεις του παγκόσμιου τύπου (album του μήνα στο Ελληνικό Metal Hammer και στο Γερμανικό Rock Hard) αλλά και του μεταλλικού κοινού, τόσο στην γενέτειρά τους Σουηδία όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη στην οποία περιοδεύουν εκτενώς για το έτος 2013. Στις 10 Νοεμβρίου, οι Σουηδοί εκπρόσωποι του Εωσφορικού rock, θα βρεθούν στην χώρα μας για μία και μοναδική συναυλία στο Κύτταρο Club της Αθήνας για να μαυρίσουν τις ψυχές όλων των παρευρισκομένων αλλά και να μας χαρίσουν ένα ταξίδι στους ’60s και ’70s ήχους που αναπαράγουν μέσω πιασάρικων κιθαριστικών μελωδιών και συμπαγών ρυθμικών ξεσπασμάτων. Το live των YOTG είναι μία εμπειρία που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Μαζί τους οι Αθηναίοι satanic metallers MAHAKALA που θα εμφανιστούν στα πλαίσια της προώθησης του ντεμπούτο album τους, “Devil’s Music” το οποίο έχει “αναστατώσει” τον εγχώριο και διεθνή τύπο και για το οποίο ήδη πραγματοποιούν μεγάλο όγκο live εμφανίσεων, ανάμεσα στις οποίες και ένα μικρό tour της βορείου Ελλάδας με τους local heroes Rotting Christ. Γνωστοί για τα εκρηκτικά shows τους, οι Mahakala αποτελούν δίχως άλλο την ιδανική επιλογή για το warm up της βραδιάς.
Το event θα ανοίξουν οι πρόσφατα επαναδραστηριοποιημένοι και επίσης Αθηναίοι SPEEDBLOW που είχαν κερδίσει τις εντυπώσεις με το “Fields Of Doom” album του 2010, έχοντας στο βιογραφικό τους -εκτός των άλλων- live εμφανίσεις με τους Clutch και τους Truckfighters. Με τις χαρακτηριστικές τους κιθαριστικές μελωδίες και τις a-la High On Fire εκρήξεις τους, οι Speedblow θα μας παρουσιάσουν το καινούριο τους line-up, αλλά και καινούρια τραγούδια από το υπό-κατασκευή EP τους.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Τιμή εισιτηρίου: 25 ευρώ (20 ευρώ στην προπώληση)
Προπώληση θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά στο Bowel Of Noise Metal Shop (Τζωρτζ 6, Στοά Μπακαλά, Πλατεία Κάνιγγος)

Facebook event 

115