SODOM: “Epitome Of Torture”

Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ: Τα μυαλά των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και οι SODOM!

Για τους πρώτους θα τα πούμε άλλη ώρα, για τους δεύτερους εδώ και τώρα.

Όποτε και να δεις το logo τους σε εξώφυλλο κάποιου δίσκου, ξέρεις τι έχει μέσα. Ανελέητο παλιακό  thrash metal, με στίχους βγαλμένους από κάποιο πεδίο μάχης και σίγουρα κάτι που δε θα σε απογοητεύσει οικτρά.

Το ένα τρίτο των σωματοφυλάκων τους γνήσιου Γερμανικού thrash (οι άλλοι δύο είναι οι Destruction και οι Kreator), μας δίνει φέτος το 14ο album τους με τίτλο “Epitome of Torture”.

Και ναι, είναι πραγματικά η επιτομή των βασανιστηρίων για τα αγύμναστα αυτιά των άμοιρων συγκατοίκων σας, αλλά για εσάς ένα παραδείσιο πρελούδιο.

Μόνο και μόνο να αναφέρω πως το πρώτο τραγούδι ονομάζεται “My Final Bullet”, θα μπορούσα να κλείσω το κείμενο και όλοι οι πιστοί να τρέξουν να το παραγγείλουν.

Ακούγοντας το ακόμη μια φορά γράφοντας, προσπαθώ να πιάσω με το πληκτρολόγιο την ταχύτητα των riff ή τον δυναμικό ρυθμό των τυμπάνων, αλλά δεν τα καταφέρνω και θα πρέπει μετά να διορθώνω για ώρες τα ορθογραφικά μου λάθη.

Το πόσο συνεπείς είναι Γερμανοί δεν χρειάζεται να το πούμε. Δούλεψαν εδώ και έδωσαν ακόμα έναν λόγο στον θρασά να υπάρχει και να φωνάζει είμαι ακόμα εδώ.

Το δεύτερο “S.O.D.O.M.” θα το τραγουδάμε σε κάποιο υγρό υπόγειο δυνατά και θα υμνούμε τον… όποιον τέλος πάντων, κρατάει σε τέτοια φόρμα τον φίλο μας, Tom Angelripper, που με τη φωνή του και το γεμάτο, αν και απλό, μπάσο του, μας δίνει ακόμα ένα δίσκο για να λιώσουμε στα player μας.

Ο Bernemann θερίζει με κάθε ευκαιρία και ο νέος drummer, Markus Freiwald, μπορεί και ξέρει τι κάνει, δίνοντας χώρο στους άλλους δύο να κάνουν καταμέτωπες αιματηρές επιθέσεις.

Έκπληξη το “Stigmatized” με πιο death φωνητικά, καταπληκτικό το “Cannibal”, ορχηστρικό κομμάτι, που με το τρίξιμο του μπάσου, σε ανατριχιάζει και το χιτάκι “Invocating the demons” παρέα με τον πύραυλο “Katjushka” σου αφήνουν μικρά περιθώρια. Σε έχουν στριμώξει στον τοίχο! Εσύ βάλε πλάτη γιατί άλλωστε, ονομάζονται SODOM!

Η καθαρότητα της παραγωγής φέρνει τη σφραγίδα του Waldemar Sorychta και το album θα κυκλοφορήσει εκτός της κανονικής έκδοσης, digipak με 2 bonus tracks και δώρο αφίσα και σε διπλό χρωματιστό βινύλιο, επίσης με τα  2 bonus tracks.

Αν είσαι Thrasher, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΠΑ!!!!

525

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2113 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.