DARK TRANQUILLITY: το εξώφυλλο και το tracklist της νέας τους δουλειάς

Οι melodic death metallers Dark Tranquillity επανέρχονται τρία χρόνια μετά το “We Are the Void”, με τη δέκατη ολοκληρωμένη δουλειά τους.

Τίτλος του album θα είναι “Construct” και θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαΐου, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist…

01. For Broken Words
02. The Science Of Noise
03. Uniformity
04. The Silence In Between
05. Apathetic
06. What Only You Know
07. Endtime Hearts
08. State Of Trust
09. Weight Of The End
10. None Becoming
11. Immemorial (bonus track- US version)
12. Photon Dreams (bonus track- US version)