TEN -special acoustic show- (28/02/13) Bat City

Της ανακοίνωσης του live των TEN στην Ελλάδα ακολούθησε η είδηση του ακουστικού show μια μέρα πριν από αυτό.

Φυσικά και δεν θα έπρεπε να έχει κανείς την απαίτηση ενός πολύωρου setlist, μιας και η είσοδος ήταν δωρεάν για τους κατόχους εισιτηρίου για το κανονικό live, αλλά και πάλι δεν έμεινε κανείς με ανεκπλήρωτες ελπίδες από το συγκεκριμένο event.

Αυτό που συνέβαλε περισσότερο σε αυτό ήταν η ζεστασιά που επικράτησε στο Bat City από νωρίς. Τα μέλη του συγκροτήματος περιφέρονταν ανάμεσα στο ίδιο τους το κοινό πρόθυμα να φωτογραφηθούν μαζί τους, να τους υπογράψουν albums ή αφίσες και να συζητήσουν μαζί τους. Κλίμα ιδανικό δηλαδή χτισμένο πριν καν από το acoustic show.

Το οποίο acoustic show διήρκησε γύρω στα 25 λεπτά… Πράγμα καθόλου κακό μιας και σαν ένα δείγμα του τι θα ακολουθούσε την επόμενη μέρα δούλεψε εξαιρετικά. Αν υπολογίσουμε και το πόσο καλά ταιριάζει στους TEN ο ακουστικός ήχος έχουμε την καλύτερη ιδέα του τι συνέβη στον φιλικό χώρο του Bat City.

Με την καθαρότατη φωνή του χαρούμενου Gary Hughes αυτό το εξαιρετικό και ιδιαίτερο setlist προχώρησε με τη συνοδεία sing alongs που έδωσαν άλλο ύφος στα ήδη όμορφα ακουστικά τραγούδια των TEN. Η ευκαιρία να παρακολουθήσει κανείς ένα τέτοιου είδους μοναδικό event έρχεται δύσκολα, οπότε και δικαιολογείται το δέος και η αγωνία του συνόλου των παρευρισκομένων.

Ten acoustic setlist
Book of Secrets
After the Love Has Gone
Name of the Rose
the Hourglass and the Landslide
Sail Away

Photos: Ειρήνη Σταματογιαννοπούλου

423