DIMLIGHT live στο ΚΥΤΤΑΡΟ

Οι DIMLIGHT μετά από ένα χρόνο ανεβαίνουν στην σκηνή του Κυττάρου Club ξανά στις 16 Μαρτίου ημέρα Σάββατο για ένα αξέχαστο Live Show γεμάτο καλή μουσική, διασκέδαση, μεταλλική ατμόσφαιρα και πολλές εκπλήξεις!

Λάτρεις του σκληρού, progressive, black metal και hardcore ήχων ΔΕΝ πρέπει να χάσουν αυτή τη συναυλία!

Στις 16 Μαρτίου το Αθηναϊκό κοινό θα έχει την δυνατότητα να απολαύσει τραγούδια και από τους δυο δίσκους “Obtenebration” και “Psychosynthesis” των Dimlight, οι οποίοι μας υπόσχονται ένα πολύ δυνατό playlist με βάση την ίδια συνταγή που ακολούθησαν για την πετυχημένη εμφάνισή τους στο Βέλγιο στο Metal Female Voices Fest 10th Anniversary 2012.

Μετά το τέλος της συναυλίας θα γίνει κληρωση όπου 4 τυχεροί θα κερδίσουν μια κιθάρα Schecter Guitars ευγενική χορηγία του Τάσου Ζαμπετάκη-Telesound, ένα κουρδιστήρι KORG ευγενική χορηγία του Αναστάση Καγμάκη-Music Accessories και Cds και T-shirts από όλα τα συγκροτήματα. Μην λείψει κανείς!

facebook event

Οι DIMLIGHT έχοντας στο βιογραφικό τους επιτυχημένες συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχοντας μοιραστεί το stage με μεγάλα ονόματα όπως οι Arch Enemy, Lacuna Coil, Epica, Delain, Rotting Christ, Septic Flesh, Orphaned Land, Firewind, The Haunted, Rage, Leaves’ Eyes δηλώνουν έτοιμοι να επανέλθουν για ένα πολύ δυναμικό show μπροστά στο αθηναϊκό κοινό με πολλές εκπλήξεις.

Social Networking:
http://www.dimlightband.net/
https://www.facebook.com/pages/Dimlight/24953017946
http://www.youtube.com/user/dimlightchannel
http://www.myspace.com/dimlightband
http://www.last.fm/music/Dimlight
http://www.reverbnation.com/dimlight
https://twitter.com/dimlighttheband
http://www.purevolume.com/Dimlightband

Ticket : 7€
Πόρτες Ανοίγουν : 19:30
Ώρα έναρξης : 20:00

Τα συγκροτήματα με τα οποία οι Dimlight θα μοιραστούν για αυτή την εξαιρετική βραδιά θα είναι με αλφαβητική σειρά οι:

Humayrah
Οι Humayrah σχηματίστηκαν μετά τη διάλυση από μια πρώην μπάντα το Νοέμβρη του 2011 όπου οι κιθαρίστες και ο ντράμερ αποφάσισαν να παρακολουθήσουνε μια διαφορετική προσέγγιση στο τι θεωρείτε σήμερα ως metal.
Όταν τελικά επέλεξαν να προσθέσουν μια δεύτερη κιθάρα και έναν μπασίστα στο σχήμα οι Humayrah ήταν ικανοί να ορίσουνε το δικό τους ήχο, έναν συνδυασμό από Djent και Core μουσική.
Έχουν επιτυχώς περιοδεύσει στην Ελλάδα έχοντας παίξει σε σημαντικούς συναυλιακούς χώρους όπως το Κύτταρο μέσα σε μια εξαιρετικά σύντομη χρονική περίοδο των 7 μηνών. Προσωρινά είναι στη διαδικασία της μίξης του debut ΕP τους, που θα ονομάζεται “Full Circle”, το οποίο ηχογραφήθηκε στα Devasoundz Studios (Septic Flesh) υπό την επίβλεψη του Foti Benardo με την εξέρεση των φωνητικών τα οποία ηχογραφήθηκαν στο στούντιο των Dimlight.
“Aυτοί οι τύποι αν συνεχίσουν έτσι […] θα μας απασχολήσουν ξανά σύντομα.”
RockHard.gr
“They really know how to rock the place.” Rockpages.gr

Social Networking:
https://www.facebook.com/HumayrahOfficial?ref=ts&fref=ts

MindhreaT
Οι MindthreaT είναι ένα metal συγκρότημα με έδρα την Αθήνα το οποίο δημιουργήθηκε στις αρχές του 2011. Τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς κυκλοφόρησε το πρώτο EP τους ‘Amidst your Bloodlines’ όπως και το πρώτο video clip τους ‘Not your Fate’ έγινε διαθέσιμο στο YouTube το οποίο και δέχτηκε πολύ καλές κριτικές από διάφορα webzines και άλλους φορείς. Μετά από διάφορα live στην Αθήνα οι MindthreaT έλαβαν μέρος στο Wacken Metal Battle Greece 2012 στο οποίο αναδείχθηκαν νικητές εκπροσωπώντας επάξια τη χώρα μας στο μεγαλύτερο Metal Festival του κόσμου, Wacken Open Air. Εκεί μοιράστηκαν τη σκηνή με παγκοσμίου φήμης συγκροτήματα όπως οι Machine Head, In Flames, Amon Amarth, Testament, Sepultura, Six Feet Under, Darkest Hour, Suicide Silence, Unearth, Dark Funeral, Moonspell, Decapitated, Dimmu Borgir, Opeth, OverKill, Dead By April και Sylosis.
Το συγκρότημα αυτή την εποχή ετοιμάζει τη δεύτερη δουλειά του η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες.

Social Networking:
http://www.facebook.com/mindthreat
http://www.youtube.com/mindthreatofficial

Wings In Motion
Οι Wings in Motion είναι μια modern metal μπάντα από την Ελλάδα, που δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2008, από τους κιθαρίστες Τάσο Ασωνίτη και Pete Tross.

Εν συνεχεία ήρθε ο Κωνσταντίνος, ο πληκτράς, και αμέσως μετά ακολούθησε ο τραγουδιστής της μπάντας, Aνδρέας Μπούτος.
Στο μπάσο και τα τύμπανα έχουν υπάρξει πολλές αλλαγές όλα αυτά τα χρόνια για να καταλήξει η μπάντα με το τρέχον lineup στο οποίο συμμετέχουν οι Γιώργος Κωνσταντίνου στο μπάσο και Defkalion στα τύμπανα.

Όσον αφορά το ύφος της μπάντας, αυτό συνδυάζει βαρύ και επιθετικό riffing, με μελωδικά στοιχεία που δίνουν στον ήχο τους μια εντελώς νέα διάσταση, γεγονός που ενισχύεται από τη συνεχή εναλλαγή μεταξύ brutal και καθαρών φωνητικά.

Μέχρι το 2010, οι WIM κυκλοφόρησαν το όνομά τους με live σε όλη την Ελλάδα και έχοντας ηχογραφήσει ένα demo με τα δύο πρώτα τραγούδια τους.
Το καλοκαίρι του 2010, το συγκρότημα υπέγραψε promotion συνεργασία με την Wild Rose Angel Productions, προκειμένου να προωθήσουν τη μουσική τους και να αποκτήσουν μεγαλύτερο κοινό. Θετικά σχόλια για τη δουλειά της μπάντας ήρθε από όλο τον κόσμο, αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Το 2011 ήταν μια πολυάσχολη και επιτυχημένη χρονιά για το συγκρότημα. Οι WIM είχαν ήδη αρχίσει τις ηχογραφήσεις του πρώτου τους promo cd το 2010, και στα τέλη Μαρτίου 2011, το promo κυκλοφόρησε, επιτυγχάνοντας θετικότατη ανταπόκριση από κοινό και κριτικούς. Το Promo περιλαμβάνει τέσσερα τραγούδια, δύο από τα οποία θα συμπεριληφθούν στο επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας.
Τον Απρίλιο του 2011 η μπάντα κυκλοφόρησε το πρώτο βίντεο κλιπ της για ένα από τα τραγούδια του promo cd, το “Through the Shadows”, το οποίο επίσης έλαβε και συνεχίζει να λαμβάνει, πολύ θετικά σχόλια από τους οπαδούς.
Μέχρι τον Απρίλιο του 2011, το έργο του συγκροτήματος παρουσιάστηκε επίσης στο Musikmesse 2011 στη Φρανκφούρτη, από την Wild Rose Angel, για να κερδίσει την προσοχή πολλών κατασκευαστών οργάνων.
Τον Ιούλιο, η μπάντα κέρδισε την πρώτη θεση στο Battle of the Bands για το έτος 2010-2011, ανάμεσα σε 34 άλλες μπάντες από όλη την Ελλάδα, σίγουρα μία από τις μεγαλύτερες στιγμές στην πορεία της μπάντας μέχρι το 2011.
Μόλις λίγες ημέρες μετά την επιτυχία αυτή,οι Wings In Motion κλήθηκαν να παίξουν ως special guest σε ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ στην Ελλάδα, το Schoolwave Fest, στo οποίo έχουν επίσης παίξει στο παρελθόν μερικά από τα πιο επιτυχημένα μεταλ συγκροτήματα στην Ευρώπη, όπως Firewind και Septic Flesh.

Αυτή τη στιγμή η μπάντα ολοκληρώνει τις ηχογραφήσεις του πρώτου της δίσκου.

Social Networking:
http://www.myspace.com/wingsinmotion
http://www.facebook.com/wingsinmotion
http://www.wingsinmotionband.com/
http://www.reverbnation.com/wingsinmotion
http://www.twitter.com/wingsinmotion

157