PETER PAN SPEEDROCK: live στις 2 Μαρτίου στο AN Club

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

World’s Appreciated Kitsch Collective & True To The Game presents:
PETER PAN SPEEDROCK + MAMMA KIN + CORPSES

—–

AN Club | Σολωμού 13-15, Εξάρχεια
Σάββατο 2 Μαρτίου 2013
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00
Είσοδος: 15 euros

—–

PETER PAN SPEEDROCK – Οι Ολλανδοί speed rockers μας επισκέπτονται για μια και μοναδική συναυλία στο ΑΝ Club! 16 χρόνια μετά τη δημιουργία τους, έχοντας στο ενεργητικό τους αναρίθμητες περιοδείες σε όλο τον κόσμο, καθώς και μια πλειάδα κυκλοφοριών, μεταξύ των οποίων 2 splits με Zeke και Batmobile, και με τους 2 τελευταίους τους δίσκους να κυκλοφορούν από την People Like You (εταιρία των Mad Sin, The Meteors, Demented Are Go και Face To Face), ήρθε η ώρα να τους απολαύσουμε για πρώτη φορά και στην Ελλάδα. Οι λάτρεις του ‘βρώμικου’ punk ‘n’ roll καλά θα κάνουν να μην χάσουν αυτή τη συναυλία για κανένα λόγο! Μαζί με τους Peter Pan Speedrock o guest singer και stage clown Fat Dennis! 

MAMMA KIN – Οι Mamma Kin είναι μια από τις καλύτερες μπάντες της Αθηναϊκής rock ‘n’ roll σκηνής, παθιασμένοι με αυτό που κάνουν από το 2001. Με επιρροές που ξεκινάνε από τον Iggy, συνεχίζουν στους AC/DC και τελειώνουν στους Hellacopters και στους Motorhead, οι Mamma Kin έχουν καταφέρει να κυκλοφορήσουν ένα δίσκο από την Blind Bastard Records και να παίξουν shows με μπάντες όπως οι Pierced Arrows, Dead Moon, Demented Are Go, Mad Sin και Lizzy Borden. Αποκορύφωμα της ως τώρα καριέρας τους ήταν η συμμετοχή τους στο περσινό Rockwave Festival.

CORPSES – Οι Corpses είναι μια νέα μπάντα από τον Πειραιά και τα νότια προάστεια της Αθήνας και αυτό θα είναι το πρώτο τους live. Ετοιμαστείτε για γερές δόσεις punk / hardcore με στοιχεία από rock ‘n’ roll, sludge και crust. Μην τους χάσετε! 

 FB event 

144