THE GHOST INSIDE: live στην Αθήνα

The Ghost Inside
2 Μαρτίου στο 7 SINS CLUB

Οι The Ghost Inside ειναι ενα melodic hardcore/metalcore συγκροτημα απο το South Bay της California.

Στα πρωτα τους μουσικα βηματα το συγκροτημα ονομαζοταν A Dying Dream και κυκλοφορισε το EP “ Now or Never” στην Frontline Records(2005). Ενα χρονο αργοτερα,2006, υπογραφουν στην Mediaskare Records και επανακυκλοφορουν το EP “Now or Never” ,με νεα ηχογραφηση, extra τραγουδι και υλικο απο live εμφανισεις.

Λιγο αργοτερα,στις αρχες του 2007,αλλαζουν το ονομα τους σε The Ghost Inside και κυκλοφορουν το πρωτο τους full length album με τιτλο “ Fury and the Fallen Ones” (2008). Οι The Ghost Inside καταφεραν να βρεθουν στο αποχαιρετιστηριο tour των Αυστραλων I Killed The Prom Queen, μαζι με τους Bring me the Horizon και τους Red Shore, πραγμα που βοηθησε να κανουν γνωστο το ονομα τους στο ευρυ κοινο.

Το 2010 το συγκροτημα κυκλοφορει στην Mediaskare Records, το δευτερο full length album με τιτλο “Returners”. Το Φεβρουαριο του 2011 αποχωρει απο το συγκροτημα ο drummer KC Stockbridge και την θεση του παιρνει ο Andrew Tkaczyk, πρωην drummer και songwriter του συγκροτηματος For the Fallen Dreams.

Οι The Ghost Inside εχουν περιοδευσει με συγκροτηματα οπως οι As Ι Lay Dying, A Day to Remember,Deez Nuts,Set Your Goals,Stick to your Guns,August Burns Red,Bleeding Through,Parkway Drive,Devil Wears Prada και αλλα. Στις 10 Ιανουαριου 2012 οι The Ghost Inside υπογραφουν στην Epitaph Records και κυκλοφορουν το album “Get What You Give” με παραγωγο τον Jeremy McKinnon ( απο τους A Day To Remember), το οποιο κανει την εμφανιση του στο Νο. 88 του Billboard 200,τις πρωτες μερες της κυκλοφοριας του.

Στα πλαισια της περιοδειας του “Get What You Give”, οι The Ghost Inside επισκεπτονται για πρωτη φορα την Ελλαδα, το Σαββατο 2 Μαρτιου, στο Seven Sins club. Μαζι τους θα εμφανιστουν οι Fall of Man, United Highlights, All Vows Collapse.

142