LOST IN PERDITION: “A Moment Till Sunset” EP

Το “A Moment Till Sunset” είναι μια κυκλοφορία ενός καλλιτέχνη που έχει επιμεληθεί όλη τη δουλειά του project. 

Ο λόγος για τον Γιώργο Πέππα (με έδρα τα Χανιά) όπου τραγουδάει, παίζει κιθάρα, κάνει την μίξη, την παραγωγή και το mastering στο home studio που διαθέτει. Βέβαια όπως έχει δηλώσει ο ίδιος οι Lost in Perdition θα γίνουν κανονικό συγκρότημα εφόσον βρεθούν οι κατάλληλοι μουσικοί για να το πλαισιώσουν.

Το σχήμα κινείται γύρω από το χώρο του Prog rock/metal και έχει επιρροές από τους  Opeth, Pain Of Salvation, Porcupine Tree, Riverside, Fates Warning”, Pink Floyd και πολλά άλλα ανάλογα συγκροτήματα.

Το ΕP αποτελείται από τέσσερα κομμάτια το πρώτο είναι το “Diving Into The Rainbow” ένα κομμάτι ορχηστικό, αρκετά ατμοσφαιρικό  και ταξιδιάρικο. Συνεχίζει με το εννιάλεπτο “Diving Into The Rainbow” το οποίο είναι κάτι τελείως διαφορετικό από το εναρκτήριο κομμάτι, έχει πολλές εναλλαγές στο μέτρο και ένα αρκετά μεγάλο σόλο κιθάρας. To “Chances” ξεκίνα με μια αρκετά ενδιαφέρουσα εισαγωγή με την κιθάρα απαλή και μελωδική να συνεχίζει σε όλη την σύνθεση. Θα μπορούσα να πω ότι είναι το τραγούδι που ξεχώρισα, βέβαια με μερικές μικρές αλλαγές στο στην κιθάρα θα ακουγόταν μάλλον καλύτερα. Τέλος το “Future Without Tomorrow” μας χαλαρώνει με τον ήχο της βροχής στην εισαγωγή του και συνεχίζει στο ίδιο ύφος μέχρι και το σόλο της κιθάρας.

Γενικά ο Γ. Πέππας έχει ωραίες ιδέες και ελπίζουμε σε κάτι ακόμη καλύτερο και πιο “πλούσιο” για το μέλλον

380