Vomitory @ An Club

08.12.2012 VOMITORY / RESURGENCY / MALLEDICTION

Εισοδος: 18 ευρω
Οι πορτες θα ανοιξουν στις 20.30
Η συναυλια θα ξεκινησει στις 21.00

Χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες, είναι ένα από τα πιο πιστά και αφοσιωμένα συγκροτήματα στον χώρο του γνήσιου death metal. Με 23 χρόνια πορείας και 8 άλμπουμς που έχουν αφήσει το δικό τους προσωπικό στίγμα στις κορυφαίες death metal κυκλοφορίες και με εκπληκτικές ζωντανές εμφανίσεις παγκοσμίως, οι Σουηδοι VOMITORY επιτέλους για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στην σκηνή του Αn club στα Εξάρχεια, για μια και μοναδική συναυλία, παρουσιάζοντας ζωντανά την δική τους ξεχωριστή δισκογραφική ιστορία.

https://www.facebook.com/vomitoryband

Mαζι τους, οι Αθηναίοι Resurgency, που ήδη μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους ολοκληρωμένου άλμπουμ ”False Enlightenment”, που πήρε αποθεωτικές κριτικές σε όλο τον κόσμο, άφησαν τους πάντες με ανοιχτό το στόμα και ήδη συγκαταλέγονται στα κορυφαία Ελληνικά death metal συγκροτήματα και όχι μόνο.

https://www.facebook.com/pages/Resurgency/150010435055711

Την βραδιά θα ανοίξουν οι επίσης Αθηναίοι Mallediction, παρουσιάζοντας το ντεμπούτο τους ”Impaled of the Slammering” για μια ακόμη φορά, αφού πλέον έχουν κερδίσει την προσοχή του κόσμου με τις γεμάτες ενέργεια και ξεχωριστές live εμφανίσεις τους.
https://www.facebook.com/Malledictionband

Εισοδος: 18 ευρω
Οι πορτες θα ανοιξουν στις 20.30
Η συναυλια θα ξεκινησει στις 21.00

Στο live θα διανεμεται δωρεαν και το νεο 17ο τευχος του Metal Defiance fanzine

370