SKYSENT LU: “Touch Me Mo#herfu(k3r” cd single

Οι Skysent LU δεν είναι άγνωστοι στο εγχώριο μουσικό στερέωμα, μιας και το ντεμπούτο τους κυκλοφόρησε στις αρχές της χρονιάς, ενώ κάνουν συχνά πυκνά λογής εμφανίσεις. 

Για να θυμίσουν εκ νέου την ύπαρξή τους λοιπόν ηχογράφησαν το “Touch Me Mo#herfu(k3r”, μια διασκευή ουσιαστικά στο κομμάτι “Touch Me” της Samantha Fox και το έβαλαν παρέα με την ακουστική version του “Punishment” και το radio edit του “Loneliness of my Heart”, κυκλοφορώντας το εν λόγω single.

Η διασκευή έχει μια παρεΐστικη διάθεση και είναι προφανές πως η μπάντα την ηχογράφησε για την πλάκα της. Ακούγεται ευχάριστα, κάλλιστα μπορεί να παιχτεί σε διάφορα μαγαζιά για χαβαλέ, αλλά ως εκεί. Άλλωστε το τραγούδι ηχογραφήθηκε live στο studio εν ώρα διαλείμματος από τις κανονικές υποχρεώσεις του group. 

Οι Skysent LU κάνουν την πλάκα τους (και καλά κάνουν), αλλά η αλήθεια είναι πως το single είναι ολίγον τι αχρείαστο, μιας και τα άλλα δύο tracks δε δίνουν κάτι καινούριο στην εξίσωση. Όπως προείπα, μια σωστή κίνηση για να απασχολήσουν τα media και μια ξέγνοιαστη μουσική επιλογή για να “χορέψεις” σε μια rock νυχτερινή έξοδο.

384

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1396 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.