Street Dogs live στο Κύτταρο στις 29 Νοεμβρίου

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

Το 1998, ο McColgan φευγει απο τους DROPKICK MURPHYS (την εποχη που κυκλοφορησε το cd τους Do or Die) για να γίνει πυροσβέστης στην Βοστωνη.
Μετα απο 4 χρονια,ο McColgan αποφάσισε ότι πλεον δεν μπορούσε να μείνει μακριά από τη μουσική και σχηματίζει τους Street Dogs.
Στο πρωτο cd τους ,το Savin Hill (2003) ,την παραγωγη κανει το  πρώην μελος των Mighty Mighty Bosstones , Nate Albert,και χαρακτηριζετε απο τις guest εμφανίσεις των Al Barr και ο Ken Casey (Dropkick Murphys).  Ηταν μια επιτυχία που οδήγησε  τους Street Dogs σε μια περιοδεία με τους Flogging Molly
Το 2004, ηχογραφουν το Back to the World και εμελλε να φερει μεγαλυτερη επιτυχια στους Street Dogs. Οι πολυ καλες κριτικες που δεχτηκε σε Αμερικη, Ευρωπη και Ιαπωνια, τους εδωσε την ευκαιρια να περιοδευσουν με συγκροτηματα οπως οι Social Distortion, Tiger Army, Bad Religion, Millencolin,The Bouncing Souls και αλλα.
Το καλοκαιρι του 2005 περιοδευουν με το Vans Warped Tour, και κατοπιν ξεκινουν headline tour σε Αμερικη και Ευρωπη.
Το 2006 εκαναν πολλες συναυλιες ,αναμεσα τους με τους Rancid,Adolescents,The Bouncing Souls. Τον ιδιο χρονο (2006), κυκλοφόρησαν το τρίτο τους άλμπουμ, Fading American Dream, με τον παραγωγό τον Ted Hutt (Flogging Molly, Madcap, The Bouncing Souls).
Τον Φεβρουάριο του 2008, οι Street Dogs υπογραφουν στην Hellcat Records. για το τέταρτο άλμπουμ τους, State of Grace, το οποιο ηχογραφουν και παλι με τον Ted Hutt.
Η μπάντα κυκλοφόρησε το πέμπτο άλμπουμ τους, με τον ομονυμο τιτλο Street Dogs, στις 31 Αυγούστου 2010 ,και αυτο απο την  Hellcat Records.
Οι Street Dogs επισκεπτονται την Ελλαδα για πρωτη φορα,την Πεμπτη 29 Νοεμβριου,στο Κυτταρο Live club.
Μαζι τους θα εμφανιστουν οι BAD MOVIES και οι THE VAGABONDS 77.

Εναρξη :21.00 ,Τιμη εισιτηριου: 20e
Σημεια προπωλησης: Tickethouse, Rhythm Records
On-line: Ticket Pro.gr , Viva.gr

143