NIGHT RANGER: “24 Strings & A Drummer – Live & Acoustic”

Περάσανε τριάντα χρόνια από την στιγμή που το ταξίδι για τους Night Ranger ξεκίνησε! Και όταν το 1982 κυκλοφόρησε το κλασσικό πλέον “Dawn Patrol” που περιείχε τα “Don’t Tell Me You Love Me” και “Call My Name” κανένας δεν περίμενε την μετέπειτα επιτυχία της μπάντας!

Άλλωστε τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους: 16 εκατομμύρια πωλήσεις, χρυσοί δίσκοι, δύο Top Ten singles και συμμετοχή στο δημοφιλές videogame “Guitar Hero”! 

Η επιστροφή τους, πέρυσι έκανε τους εκατομμύρια fans τους ανά την υφήλιο να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση αφού ήταν ένα εκπληκτικό comeback άλμπουμ αντάξιο του ονόματος τους. Έτσι λοιπόν για να γιορτάσουν τα τριάντα χρόνια της ύπαρξης τους οι Night Ranger επιστρέφουν με μια ζωντανή κυκλοφορία (cd, dvd) με ένα σετ τραγουδιών που καλύπτει όλη τους την πορεία στα μουσικά δρώμενα.

Αυτή όμως την φορά η παρέα των Jack Blades, Kelly Keagy, Brad Gillis, Joel hoekstra και Eric Levy μας παρουσιάζουν ένα ακουστικό show με μια πιο φρέσκια προσέγγιση των κλασσικών τους κομματιών που θα συναρπάσει κάθε οπαδό τους. Η αλήθεια είναι πως προσωπικά δεν είμαι fan των ακουστικών εκτελέσεων αλλά στην προκειμένη περίπτωση μπορώ να πω πως το τελικό αποτέλεσμα ηχεί καλά στα αυτιά μου. Οι ενορχηστρώσεις είναι φανταστικές, η χημεία της μπάντας είναι τέλεια αλλά πάνω απ’ όλα υπάρχει κέφι και ενθουσιασμός πράγμα που μεταδίδεται κατευθείαν στον ακροατή. Πράγματι μια πολύ ενδιαφέρουσα κυκλοφορία από τους γερόλυκους της AOR / Melodic Rock σκηνής που δείχνουν ακούραστοι και έτοιμοι για ακόμη τριάντα χρόνια!

474