Accept: Κανονικά η συναυλία της Πέμπτης 18 Οκτωβρίου

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

Πολλοί είναι οι φίλοι των Accept οι οποίοι έχουν θορυβηθεί με τις προγραμματισμένες απεργιακές κινητοποιήσεις της Πέμπτης και μας ρωτούν αν αυτές θα επηρεάσουν την  έκβαση της συναυλίας του συγκροτήματος.  Κατόπιν αμέτρητων τηλεφωνημάτων  προχωρούμε στη δημοσίευση του συγκεκριμένου δελτίου τύπου.
Η προγραμματισμένη  για την Πέμπτη 18/10 στάση εργασίας των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας δεν πρόκειται  να επηρεάσει την άφιξη του συγκροτήματος στην Ελλάδα, αφού οι Accept θα είναι στη χώρα μας  μία μέρα πριν.
Ακόμα, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές έχει ανακοινωθεί πως την ημέρα της συναυλίας ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος και το Μετρό θα λειτουργούν κανονικά.
Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά και την ημέρα της συναυλίας από τις 16.00 και μετά οι φίλοι του συγκροτήματος θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους από το ταμείο του Fuzz στην τιμή της προπώλησης 32ε.
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και σας περιμένουμε στο Fuzz  για να απολαύσουμε τη Heavy Metal συναυλία της χρονιάς.

Το πρόγραμμα που θα τηρηθεί κατά γράμμα είναι:

19.30 – Θα ανοίξουν οι πόρτες
20.00 – Marauder on Stage
21.40 – Accept on Stage.

145