ΒΑRE INFINΙTY: "Αlways Forever"

Όταν ακούμε τέτοιες κυκλοφορίες χαιρόμαστε για την ποιότητα και την πρόοδο που έχουν κάνει οι ελληνικές μπάντες. Ο λόγος για τους εξαίσιους ΒΑRE INFINΙTY (κυκλοφορία από την Emotion Art) που με το παρθενικό τους δίσκο “Αlways Forever” μας αποκαλύπτουν μία όμορφη πτυχή της ντόπιας μεταλλικής σκηνής.

Βέβαια το group με λίγη τύχη μπορεί να τα πάει περίφημα και στο εξωτερικό αφού ήδη η συμμετοχή τους στο International Gothic Convention στην Ιταλία ήταν επιτυχημένη όπως και η εμφανισή τους μαζί με τους Εpica το 2007.

Οι Bare Infinity κινούνται στα μονοπάτια του Φιλανδικού συμφωνικού και προοδευτικού metal (Νightwish) κάτι που τα γυναικεία φωνητικά της Angel το επιβεβαιώνουν με τον πιο έντονο τρόπο. Η κιθαριστική ορμή του Thomas γεμάτη λυρισμό και μελωδική έμπνευση συνδυάζεται άψογα με τα ατμοσφαιρικά κήμπορντς ενώ το background δίδυμο με τους Sverd στο μπάσο και τον Giorgo στα τύμπανα κάνει εξαιρετική δουλειά.Νομίζουμε ότι η μπάντα βρίσκεται σε καλό δρόμο και το πρώτο του δισκογραφικό βήμα μπορεί να του δώσει τα απαραίτητα όπλα για να κάνουν σπουδαία πράματα στο εγγύς μέλλον. Μακάρι να τα καταφέρουν γιατί σίγουρα το αξίζουν!


428