Mayfair – ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 @ AN CLUB

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ UNDERGROUND ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ PROGRESSIVE METAL ΕΡΧΕΤΑΙ 1Η ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

dark/progressive

MAYFAIR [Austria] + FORTRESS UNDER SIEGE + PARTHIAN SHOT

Μια από τις καλύτερες μπάντες του σκοτεινού Progressive Metal. Ιδρύθηκαν στα τέλη των ηρωικών 80’s στην Αυστρία και για περισσότερα από δέκα χρόνια έγραψαν λαμπρές σελίδες ιστορίας, μπολιάζοντας το είδος με μια πεντάμορφη κι εξαιρετικά εύθραυστη μελαγχολία που σου έκλεβε για πάντα την καρδιά. Τα τρία άλμπουμ τους Behind (1993), Die Flucht (aka Escape – 1995), Faster Trip To Cyber Town (1998) θεωρούνται μυθικά αριστουργήματα.

Μετά από μια μακρά περίοδο απόλυτης σιωπής οι θρυλικοί Mayfair ενεργοποιούνται εκ νέου, με φήμες να μιλούν για εξαιρετικό νέο άλμπουμ που βρίσκεται στα σκαριά! Δεν είναι απλά ένας ακόμα γυρισμός στα παλιά λημέρια, αλλά μια μεγάλη κι άκρως πολυαναμενόμενη επιστροφή, μπροστάρης της οποίας είναι και πάλι ο Mario le Fate Prünster, ο άνθρωπος που κατά γενική ομολογία διέθετε κι εξακολουθεί να διαθέτει μια από τις καλύτερες φωνές στην ευρύτερη Μεταλλική Ανθολογία!

Ανήμερα 28 Οκτωβρίου, το σπουδαίο συγκρότημα θα πραγματοποιήσει μια ζωντανή εμφάνιση στο AN Club, στο πλαίσιο μιας νύχτας που περιμέναμε χρόνια τώρα. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Fortress Under Siege. Αμέσως μετά από τη ζωτναή τους εμφάνιση θα ακολουθήσει Official Mayfair DJ Set & After Show Party στο Drugstore (Αραχώβης 10 & Ιπποκράτους 69, Εξάρχεια, τηλ.: 211-4015779) με το συγκρότημα παρόν να επιλέγει τις αγαπημένες του μουσικές στα decks, meet & greet με τους οπαδούς, υπογραφές.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 [DOORS OPEN @ 21:00]:

ΣΥΝΑΥΛΙΑ

@ AN CLUB ((Σολωμού 13-15, Εξάρχεια, τηλ.: 210-3305056)

AFTER SHOW PARTY –  OFFICIAL MAYFAIR DJ SET

@ THE DRUGSTORE (Αραχώβης 10 & Ιπποκράτους 69, Εξάρχεια, τηλ.: 211-4015779)

– ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΟ | ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: 19 ΕΥΡΩ

ΜΑΘΕ/ΔΙΑΒΑΣΕ/AΚΟΥΣΕ/ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ

MAYFAIR: http://www.mayfairbrigade.com – http://www.facebook.com/mayfair.reunion

135