Lover Under Cover: Νέο σχήμα από μέλη των Last Autumn's Dream, Gypsy Rose και Coldspell

Ντεμπούτο δίσκο κυκλοφορούν στις 16 Νοεμβρίου  οι σκανδιναβοί Lover Under Cover που θα τιτλοφορείται “Set The Night On Fire”.

Το συγκρότημα αποτελούν οι Mikael Erlandsson (Vocals, Keyboards/ Last Autumn’s Dream, Salute), Mikael Carlsson (Bass, Guitars, Keyboards, Vocals), Martin Kronlund (Guitars/ Gypsy Rose, Phenomena, Salute), Perra Johnsson (Drums/ Coldspell) και Special guest στα Keyboards ο Ged Ryland (ex-Ten) ενώ συμμετέχουν και οι Michael Larsson (Coldspell) Ged Rylands και Tor Erik Myhre (Jorn).

Το track listing του album είναι το εξής:
01- My Best Friend
02- Angels Will Cry
03- Too Good To Be True
04- Hero
05- Flash In The Night
06- Set The Night On Fire
07- Who Needs Love
08- Crazy For You
09- Crime In The Line
10- Through The Storm
11- A Nice Day

Παρτε παρακάτω μία γεύση από τη παρθενική τους δουλει…