105- Blasphemous Rumors

Το ζήσαμε και τούτο εν έτει 2012, να κατηγορείται άνθρωπος για “κακόβουλη βλασφημία και καθύβριση θρησκευμάτων, μέσω του Facebook”!

Τέρμα οι χριστοπαναγίες στα φανάρια! Θα μας συλλαμβάνει η “Blasphemy Police” (με σήμα το αρνάκι).

Επίσης, όσοι από εδώ και πέρα όσοι δεν έχουν προφίλ που να συνάδει με τις χριστιανικές αντιλήψεις, θα κατάσχεται ο λογαριασμός τους και τα μόνα παίγνια τα οποία θα επιτρέπονται είναι τα “Christian Songpop” και “Christianville”…

Τέλος, οι σάτυροι που δε διαθέτουν κάποιο χριστιανικό application για το smartphone τους, θα είναι υποχρεωμένοι να πουν σαράντα “πατέρημα” στεκούμενοι στο ένα πόδι.

Μυριάδες mail (λέει) είχαν καταγγείλει το προφίλ του Γέρου Παστίτσιου… Λες και ήταν υποχρεωμένοι οι πεφωτισμένοι φανατικοί του χριστιανισμού να γίνουν “φίλοι” του!

Και εκεί που θα έλεγες πως όλοι αυτοί δεν ασχολούνται με τα του Facebook (που είναι και του διαβόλου), και το ότι θα άναβαν κανένα πραγματικό καντήλι αντί για online, ξεσπάθωσαν (ηλεκτρονικά)!

Θίχτηκε δηλαδή η ιερότητα του original Γέροντα! Κάτι τρέχει στα γύφτικα! Λες και δεν έχουμε σοβαρότερα προβλήματα!

Να που ο original Γέροντας, έγινε Νταλάρας τελικά…

Απορώ κιόλας και με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος! Καθημερινά γίνονται άπειρες κλοπές μέσω διαδικτύου, αλλά το απίστευτα καταρτισμένο αυτό σώμα, κατάφερε να εξαρθρώσει τη μάστιγα αυτού του κράτους: τον ιδρυτή του γέροντα Παστίτσιου! Εύγε! Ένα ακόμη παράσημο στο πέτο, κερασμένο από εμένα!

Αλήθεια, αυτός ο αλήτης ο μάγειρος (ο Ευτύχης, ντε) που έγραψε το “Παστίτσιο της Μαμάς”, δε θα συλληφθεί ως ηθικός αυτουργός;

Λύσσαξαν και οι λεβέντες της Χρυσής Αυγής, διότι ο Παστίτσιος τους μάρανε και όχι ο blackμεταλλάς που έχουν στις τάξεις τους… Είστε άτακτα αγόρια τελικά!

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως βρισκόμαστε σε μια χώρα όπου ο μέσος αστός καταπίνει ότι τον ταΐζουν οι εκάστοτε χρυσοφόροι “πατέρες” της εκκλησίας (ναι, ναι το “ε” με μικρό, είμαι βλάσφημος, στην πυρά, στην πυρά!).

Και εντάξει, να δεχτώ πως ο άλλος θέλει να πιστεύει πως βγαίνουν φιδάκια από τις εικόνες, ή ότι δακρύζουν αίμα κτλ, και ότι όλο αυτό δεν είναι ένα show! Πως γίνεται όμως ρε παιδί μου, με μαθηματική ακρίβεια, όλοι αυτοί να είναι εκείνοι που με την ψήφο τους έχουν φέρει πολλάκις στην εξουσία τη Σκύλα και τη Χάρυβδη! Κοίτα σύμπτωση!

Και το όλο θέμα του Παστίτσιου, δεν είναι ζήτημα “σεβασμού”! Εγώ θα σεβαστώ τον οποιονδήποτε είναι σωστός στις αντιλήψεις του και παίρνει στα σοβαρά αυτά που λέει… Δεν πρόκειται να χαριστώ όμως στον καθένα που κάνει ότι κάνει επειδή “πρέπει” και “έτσι είναι το σωστό”! Τα “πρόβατα” ας μείνουν στο μαντρί!

Η πίστη άλλωστε δεν είναι “αξίωμα”, αλλά “ιδέα” και είναι δεδομένο πως ο τζήζουρας θα είχε κάτι εντελώς διαφορετικό στο μυαλό του από το τρίπτυχο “χτίστε εκκλησίες, φέρτε οικόπεδα, φέρτε λεφτά”…

Εμένα δε με θίγει ο Παστίτσιος και ο κάθε Παστίτσιος! Με θίγει το να μου μειώνουν το επίπεδο ζωής σε καθημερινή βάση και από εκεί και πέρα είτε ο άλλος προσκυνάει έντιμους παπάδες, είτε χρυσοφόρους παιδόφιλους, είτε αγελάδες, είτε τοστιέρες, είτε τον όσιο ΟΠΑΠ τον ίδιο, δε με απασχολεί!

Αντί λοιπόν όλοι αυτοί οι καταγγέλλοντες να ασχοληθούν με τις μειώσεις των μισθών και των συντάξεών τους, βαυκαλίζονται, θεωρώντας πως με το να “την πληρώσει” ένας 27χρονος για το (καθόλα πετυχημένο) χιούμορ του, θα τους φέρει ψυχική γαλήνη. Αμ δε!

Και στην τελική, αντί να αγαλλιάζουν με τα φιδάκια και να προσκυνούν νεκρά σώματα που ως δια μαγείας δε λιώνουν, ας κάνουν ένα μεγάλο κύκλο και ας προσευχηθούν! Διότι για να ξεφύγουμε από τη μαλακία που μας δέρνει σα λαός, χρειαζόμαστε ένα θαύμα!

Αμήν (και μη χειρότερα…)

173

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1396 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.