Διάλεξε εσύ το περιεχόμενο του νέου DVD των Metallica

Οι Metallica ανακοίνωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν νέο live DVD, με κομμάτια από 2 συναυλίες στον Καναδά το 2009 και αποφάσισαν να αφήσουν τους οπαδούς να διαμορφώσουν την tracklist του.

Πρόσφατα έβγαλαν ανακοίνωση, μέσω της official σελίδας τους που έλεγε :

“Καλό Σεπτέμβρη! Έχουμε από τώρα ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο για εσάς! Καθώς είμαστε στο δρόμο για το studio, όπου θα ηχογραφήσουμε νέο υλικό, σκεφτήκαμε να κυκλοφορήσουμε ένα live DVD από δύο όμορφες συναυλίες, που βιντεοσκοπήσαμε στο Quebec το φθινόπωρο του 2009. Ήμασταν στη μέση του “World Magnetic Tour”, όταν σκεφτήκαμε ότι θα ήταν καλή ιδέα να φωνάξουμε το φίλο μας, Wayne Isham, να τραβήξει κάποιες συναυλίες μας. Και την ώρα που εμείς τραβούσαμε το υλικό για το 3D live μας, ο Wayne είχε ήδη ξεκινήσει να μοντάρει.
Το αποτέλεσμα θα είναι 2 DVD, που θα είναι έτοιμα αρχές Δεκεμβρίου. Όμως, τώρα, ζητάμε και τη δική σας βοήθεια!
Όπως είπαμε νωρίτερα, βιντεοσκοπήσαμε 2 συναυλίες…τώρα θέλουμε ΕΣΕΙΣ να διαλέξετε ποια από τις 2 setlists, θα είναι στο κυρίως θέμα και τα τραγούδια από την άλλη που δεν υπάρχουν σε αυτή, θα εμφανιστούν στα extras. Είναι απλό…επιλέγετε μία από τις δύο ώς  τις 24 Σεπτεμβρίου και εκείνη που θα έχει τις περισσότερες ψήφους, θα εμφανιστεί ως main feature!
Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά!”

Ψηφίζετε εδώ [Link]. Πάμε γερά 3 μέρες μείναν!

118