MURDER CONSTRUCT: “Results”

Να και ένα supergroup, διαφορετικό από τα άλλα!

Οι Murder Construct αποτελούνται από τους Travis Ryan (Cattle Decapitation) στα φωνητικά, Leon Del Muerte (ex- Exhumed, ex- Impaled, ex- Phobia) στην κιθάρα και στα φωνητικά, Danny Walker (Exhumed, Intronaut, ex- Jesu) στα drums, Kevin Fetus (Watch Me Burn, Fetus Eaters) στην κιθάρα και Caleb Schneider (Bad Acid Trip) στο μπάσο, και δε θα μπορούσαν να παίζουν τίποτα άλλο από death grind υψηλής ποιότητας.

Για την ιστορία, το σχήμα είχε πρωτοσυσταθεί από τον Leon Del Muerte το 2001, αλλά έμεινε στον πάγο μέχρι το 2006, όπου ηχογράφησε το πρώτο (ομώνυμο) EP του, το οποίο κυκλοφόρησε το 2010 από την Relapse.

Φτάνουμε στο σήμερα λοιπόν και το ντεμπούτο των Murder Construct είναι γεγονός, απαιτώντας την προσοχή των fan του είδους. Από τεχνικής άποψης το album είναι πολύ δυνατό, γεγονός λογικό αναλογιζόμενοι τα ονόματα που απαρτίζουν τη μπάντα, ενώ δε νομίζω πως χρειάζεται να μιλήσω ιδιαίτερα περί καφρίλας (για grind μιλάμε άλλωστε).

Το “Results” είναι όντως “βίαιο” (όπως σωστά το χαρακτηρίζει και το δελτίο τύπου) παντελώς ακραίο, ενώ σε αρπάζει με το “καλημέρα” και για έντεκα συνθέσεις δε λέει να σε αφήσει σε ησυχία. 30 λεπτά καλού και ποιοτικού death grind που έχουν σκοπό να σε κολλήσουν στον τοίχο.

Εν ολίγοις, απαραίτητο για τους απανταχού παντελονάτους κάφρους!

686

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1393 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.