Οι Warlord στην Ελλάδα!

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 @ Μύλος Club – Θεσσαλονίκη
Σάββατο 27 Απριλίου 2013 @ Gagarin 205 – Αθήνα

Ένα από τα μεγαλύτερα συναυλιακά απωθημένα της Ελληνικής metal κοινότητας θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Απρίλιο καθώς οι θρυλικοί Warlord θα βρεθούν πρώτη φορά στη χώρα μας για 2 εμφανίσεις που κανένας δεν πρέπει να χάσει!!!
 
Το Καλιφορνέζικο λυρικό Heavy Metal συγκρότημα σχηματίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 80’ από τον ελληνικής καταγωγής συνθέτη και κιθαρίστα Bill Tsamis και τον drummer Mark Zonder. Λίγα συγκροτήματα με τόσο περιορισμένη δισκογραφία υπήρξαν τόσο επιδραστικά όσο οι Warlord καθώς ένα EP το 1983 “Deliver us” και ένα μόνο full length album, το “And The Cannons Of Destruction Have Begun” που κυκλοφόρησε το 1984, ήταν αρκετό για να συντηρήσει το μύθο τους ζωντανό για 18 χρόνια μέχρι και την μικρής διάρκειας επανένωσή τους το 2002 με τον Joachim Cans των Hammerfall στα φωνητικά που έφερε την κυκλοφορία του “Rising out of the ashes”.
 
Οι φήμες για επαναδραστηριοποίηση του συγκροτήματος επιβεβαιώθηκαν πριν λίγους μήνες αλλά κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε στα πιο τρελά του όνειρα ότι η μπάντα που έχει εμφανιστεί live μόνο 2 φορές στην ιστορία της (και οι 2 στα πλαίσια του φεστιβάλ Wacken 2002) θα πραγματοποιήσει 2 συναυλίες στην Ελλάδα!!!
 
Ο Bill Tsamis, ο Mark Zonder και η παρέα τους θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη (Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 στο Μύλος Club) και στην Αθήνα (Σάββατο 27 Απριλίου 2013 @ Gagarin 205) για 2 εμφανίσεις που θα γράψουν ιστορία!
 
Λεπτομέρειες σχετικά με την προπώληση και τις τιμές των εισιτηρίων θα ανακοινωθούν σύντομα.

152