Nτεμπούτο άλμπουμ από τον Andy Rock

Ο κιθαρίστας των “δικών” μας WILD ROSE, Andy Rock, κυκλοφορεί στις 7 Σεπτεμβρίου, μέσω της AOR Heaven, το ντεμπούτο album του, με τίτλο  “Into The Night“.

Η παραγωγή και η μίξη έγινε στα Evo Studios Hellas μαζί με τον τραγουδιστή των  Dr. Love, Chris Siloma, ο οποίος βοηθά και στα δεύτερα φωνητικά.

Το tracklist του album είναι το εξής:

· Love Is Not A Game

· It’s Not Over

· U Belong To Me

· Lonely Heart

· Cryin’ Every Night (In The Rain)

· I Wanna Be With You

· Waiting For Your Love

· Without You

· Emotions (Instrumental)

· Out On The Streets

· Into The Night

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο του video clip, για το κομμάτι “Without You”.