ΤΗΕ ΜΟΒ: “Back to Queens/That's it” 7"

Βρε, καλώς τα παλικάρια τα καλά!!! Οι πατεράδες του NYHC, The Mob, ηχογραφούν, κυκλοφορούν και οπλοφορούν ξανά μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Ήταν το 1986, η τελευταία φορά που έκαναν ολοκληρωμένο δίσκο και αν εξαιρέσουμε τη συλλογή (“No Rules in this Game”) και τη διασκευή του  “Tommy Gun” για το tribute στους The Clash, “Clash City Rockers”, αν και προσπάθησαν δεν κατάφεραν να κυκλοφορήσουν κάτι νεότερο.

Έρχεται τώρα, όμως η WeatherMaker Music, να τους βγάλει από τον πάγο με μία κυκλοφορία must για τους λάτρεις του είδους. Ένα εφτάιντσο με δύο τραγούδια δυνατά, γρήγορα και ρυθμικά, (“Back To Queens”, “That’s It”) και ένα bonus με την αγορά από το Itunes (“Zoo Crew”), που θα είναι υπογεγραμμένο από τα μέλη της μπάντας και σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων. Για την ακρίβεια, μιλάμε για 1000 αριθμημένα αντίτυπα, οπότε σπεύσατε να παραγγείλετε.

Με το “Back to Queens” μπορείτε να ακούσετε ένα κλασικό κομμάτι NYHC, όπως το καθιέρωσαν οι Agnostic Front, τους οποίους οι The Mob έβγαλαν στην πιάτσα, ενώ το “That’s it” είναι λίγο πιο κοντά στην σκηνή των Minor Threat.

Σφηνάκι καθαρού νεοϋορκέζικου hardcore, που όσοι λένε ότι είναι NYHC, θα έπρεπε να αποκτήσουν, διότι σε λίγα χρόνια θα πουλάνε και μούρη που το έχουν στη συλλογή τους!
Άντε και κάτι μεγαλύτερο σε διάρκεια στο κοντινό μέλλον!

502

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2108 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.