Tribute album για τους Supertramp, με σπουδαίες συμμετοχές

Μέσα Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το “Songs of the Century: An All Star Tribute to Supertramp”, ένας δίσκος αφιερωμένος στη βρετανική μπάντα Supertramp.

Στο album συμμετέχουν μέλη από σπουδαίες μπάντες όπως Deep Purple, Dream Theater, Yes, Asia, King Crimson, The Doors, Toto, Porcupine Tree, Nektar, Gentle Giant, XTC, Mr. Mister, Renaissance και Rainbow!

“Songs of the Century: An All Star Tribute to Supertramp” tracklist

01.Breakfast in America- John Wetton (Asia) & Larry Fast (Peter Gabriel)
02.Take the Long Way Home- John Wesley (Porcupine Tree)
03.The Logical Song- Mickey Thomas (Starship), Steve Morse (Deep Purple) & Tony Kaye (Yes)
04.Give a Little Bit- Richard Page (Mr. Mister) & Peter Banks (Yes)
05.It’s Raining Again- Colin Moulding (XTC) & Geoff Downes (Yes/ Asia)
06.Crime of the Century- Billy Sherwood (Yes), Rick Wakeman (Yes) & Tony Levin (King Crimson)
07.Dreamer- Annie Haslam (Renaissance) & David Sancious (Bruce Springsteen’s E Street Band)
08.Goodbye Stranger- Billy Sherwood (Yes), Gary Green (Gentle Giant) & Jordan Rudess (Dream Theater)
09.Rudy- Roye Albrighton (Nektar) & Steve Porcaro (Toto)
10.Bloody Well Right- Joe Lynn Turner (Rainbow) & Dave Kerzner
11.School- Rob Argent (The Zombies) & Robby Krieger (The Doors)
12.Let the World Revolve (bonus track)- Chris Squire (Yes) & Tony Kaye (Yes)