SUNSTORM: "House of Dreams"

SUNSTORM κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους το 2006 και ήταν όντως ένα από τα κορυφαία άλμπουμ εκείνης της χρονιάς στο χώρο του μελωδικού hard rock.

Ηγετική φυσιογνωμία της μπάντας είναι ο σπουδαίος τραγουδιστής Joe Lynn Turner(Rainbow, Deep Purple, Y. Malmsteen) και άξιος συνεργάτης στο συγκεκριμένο σχήμα το αφεντικό της “Frontiers Records” Serafino Perugino.

Tο νέο άλμπουμ των SUNSTORM ονομάζεται “House of Dreams” θυμίζει τις εποχές που ο J.L.T στα μέσα της δεκαετίας του ’80 κυκλοφορούσε το εξαιρετικό “Rescue You“.

Συνθετική βοήθεια δίνουν ο Jim Peterik(Survivor,Pride of Lions), o Paul Sabu στο “Save a Plce in your Heart” ενώ την μπαλάντα “Walk On” την υπογράφει ο J.L.T. μαζί με τον Desmond Child από το παρελθόν(υπήρχε σε δίσκο του Jimmy Barnes).

Tα αδέλφια Tom και James Martin(House of Lords, Khymera) υπογράφουν τις υπόλοιπες συνθέσεις και έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά σε όλα τα τραγούδια του “House of Dreams” που είναι πραγματικά υπέροχα.

Όσοι λατρεύουν τη φωνή του Joe Lynn Turner και το melodic hard rock θα ενθουσιαστούν και ο δίσκος θα μνημονεύεται για πολύ καιρό.

Επίσης δεν πρέπει να ξεχάσουμε την φοβερή δουλειά έχει κάνει ο μάγος της κονσόλας Dennis Ward(Pink Cream 69) στην παραγωγή του άλμπουμ.


410