91- Back On Main

-Πολλά έγιναν τις τελευταίες δύο εβδομάδες, με σπουδαιότερο το νέο της ανάστασης του Χριστού. Κανείς δεν το περίμενε! Πάθη, κατάνυξη και οβελίας οι συχνότερες λέξεις στα δελτία ειδήσεων της χώρας…

-Το μόνο που δεν έχουμε δει ακόμη είναι το Χριστό φαντάρο… Από την άλλη είδαμε την Έφη Σαρρή καλόγρια, οπότε κάτι είναι και αυτό!

-Βέβαια βρισκόμαστε σε προεκλογικό κλίμα, οπότε είχαμε και τα γνωστά άγνωστα ανδρείκελα να περιφέρονται σε εκπομπές διαφημίζοντας την αποτυχία τους.

-Παρακολούθησα και τη διαδικτυακή εκπομπή του Χατζηνικολάου με καλεσμένο το Βαγγέλη (το Βενιζέλο ρε)! Αυτός ο άνθρωπος πρέπει να κουβαλάει μεγάλο μίσος μέσα του!

-Δε λέω, τον στρίμωξαν για τα καλά οι ερωτήσεις των πολιτών, αλλά όταν δε μπορείς να κρατήσεις τα νεύρα σου εκτός των ορίων του φιλικού (κομματικού) σου περιβάλλοντος, δεν υπάρχει λόγος να εμφανίζεσαι δημόσια. Και όχι τίποτα άλλο, αλλά από ουσία μηδέν ρε παιδί μου…

-Επίσης, πρέπει να ξεκαθαρίσω πως θεωρώ ανόητη τη ρίψη γιαουρτιών σε πολιτικούς επιπέδου “Μπουμπούκου”! Έρχονται δύσκολες ημέρες και καλό θα είτο να μην πετάμε τρόφιμα…

-Πάντως η έκφραση που είχε πάρει ο Άδωνις και η Ευγενία ήταν όλα τα λεφτά (…υπάρχουν)! Ειδικά οι δηλώσεις που έκανε μετά, επιβεβαίωσαν το ότι μερικοί άνθρωποι ζουν σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο.

-Καλά, αυτή η Βάνα η Μπάρμπα, δεν καταλαβαίνει πως τσάμπα κατεβαίνει κάθε φορά σαν υποψήφια; Και ειδικά τώρα που υπάρχει πιθανότητα να μη μπει ο Καρατζαφύρερ στη βουλή, τι κάθεται και κάνει;

-Τουλάχιστον η Τζούλια ξέρει τι κάνει. Πάει στο ψηφοδέλτιο του Βεργή, όπου θα κάνει την πλάκα της. Ήδη ανυπομονώ για τυχόν πολιτική καμπάνια της!

-Παραλίγο να το ξεχάσω! Λευτεριά στον αγωνιστή Άκη! Τι ντροπή είναι αυτή; Τι έπαθαν στα καλά καθούμενα και τραβολογάνε τον απλό μεροκαματιάρη και πρώην παντοδύναμο πολιτικό άνδρα; Δηλαδή, έπαιρνε μίζες; Πέφτω από τα πιο ψηλά σύννεφα! Μήπως όλα γίνονται λόγω εκλογών;

-Αλήθεια, οι υπόλοιποι που είναι; Δεν είναι δα και τόσοι πολλοί… Μερικές εκατοντάδες…

-Και επειδή είμεθα και μουσικό site, οφείλω να υπενθυμίσω το επερχόμενο live των Psychotic Waltz, με support τους Royal Hunt και τους Pagan’s Mind. Ναι, ίσως τα μεγαλεία να είναι περασμένα για τους δύο πρώτους, αλλά τέτοιες ευκαιρίες δε δίνονται συχνά!

-Παράλληλα ξεκινάει σιγά σιγά μια αρκετά έντονη συναυλιακή περίοδος, η οποία όμως απευθύνεται σε λίγες τσέπες, οπότε θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον το πώς θα μοιραστεί το κοινό.

-Επίσης, το επόμενο δίμηνο προβλέπεται σωρεία νέων κυκλοφοριών, μιας και οι εταιρείες θα φορτσάρουν μέχρι το καλοκαίρι, όπου ξεκινάει και η νεκρή, στην ουσία, αγοραστική περίοδος.

-Τελικά δεν πήγε ο Axl στο Rock and Roll Hall of Fame… και χέστηκε η φοράδα στο αλώνι! Έκανε και κάτι χαζές (κλασικά) δηλώσεις και το “κακό” παιδί κατάφερε και πάλι να απασχολήσει πρόσκαιρα τη μουσική βιομηχανία. Πως τυχαίνει όμως να μιλάει ο κόσμος για τις μαλακίες του, αντί της μουσικής του είναι μοναδικό προσόν…

Δημοσιεύθηκε στις 23/04/12

ΥΓ να διαβάσετε οπωσδήποτε το νέο Rocking Chair… τι γιατί; Γιατί έτσι!

141

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1392 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.