“PROG THE ZOO!” MINI FEST:Το Σάββατο 21 Μαρτίου στο Zoo Music Pub

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

The Far Meadow (UK)
Leaving Tomorrow (Greece)
Έμβρυο (Greece)
Σάββατο 21 Μαρτίου @ Zoo Music Pub, Αθήνα

Το JustIn Case Prog Radio, τα Below studios και η Berlin by 5 Drunk Men παρουσιάζουν το mini fest “Prog the Zoo” γεμίζοντας τα βράδια μας με progressive rock στον δημοφιλή χώρο του Zoo Music Pub!

Το Σάββατο 21 Μαρτίου ο δονούμενος και φιλόξενος χώρου του Zoo Music Pub θα φιλοξενήσει το πρώτο “Prog the Zoo” mini fest με τους FAR MEADOW, LEAVING TOMORROW και ΕΜΒΡΥΟ να καταλαμβάνουν με…προοδευτικό δυναμισμό τη σκηνή του!

Οι FAR MEADOW (https://thefarmeadow.bandcamp.com/) αποτελούν ένα από τα πιο «καυτά» προοδευτικά ροκ σχήματα του συμφωνικού προοδευτικού ροκ ήχου του Λονδίνου έχοντας ήδη μοιραστεί τη σκηνή με καλλιτέχνες όπως οι Caravan, Carl Palmer, Curved Air, Focus, Gong, District 97 και Wobbler!

Έχοντας ανοίξει την όρεξή μας με τα πρώτα δύο άλμπουμ τους (“Where joys abound” του 2012 και “Given the impossible” του 2016) και με συμμετοχές σε κορυφαία διεθνή φεστιβάλ (HRH Prog Fest, The Cambridge Rock Festival, Summer’s End), θα επισκεφτούν για πρώτη φορά τη χώρα μας έχοντας στις αποσκευές τους το κορυφαίο (τρίτο) άλμπουμ τους με τίτλο “Foreign Land”.

Τι να πει κανείς για το εναρκτήριο 18-λεπτο εναρκτήριο έπος “Travelogue” (https://www.youtube.com/watch?v=UXxQJGOuZkA) με τον προοδευτικό ροκ ήχο να ξεχειλίζει ή για τη φωνή της Marguerita Alexandrou η οποία σε στιγμές θυμίζει ακόμη και… Geddy Lee (RUSH)! Το “Foreign Land” είναι ένα κόσμημα των κυκλοφοριών της προοδευτικής ροκ σκηνής του 2019 και θα σκιάζει για καιρό τα ακούσματά μας!

Το “Prog The Zoo” mini fest θα πλαισιώσουν οι LEAVING TOMORROW (www.leavingtomorrow.bandcamp.com)  με special guests τους ΕΜΒΡΥΟ (https://www.facebook.com/embryogr/), διαχρονικά progressive rock σχήματα από την Αθήνα, παρουσιάζοντας περιπετειώδεις μουσικές με έμφαση στις επερχόμενες (“Morningdom”, LEAVING TOMORROW) και πρόσφατες («Κυκλικά Ερείπια», ΕΜΒΡΥΟ) κυκλοφορίες τους!

Μια νύχτα που θα θυμόμαστε για καιρό!

Σάββατο 21 Μαρτίου, το πρώτο “Prog the Zoo”mini fest στο Zoo Music Pub!

THE FAR MEADOW (UK)
LEAVING TOMORROW (GR)
ΕΜΒΡΥΟ (GR)

The Zoo Music Pub,
Ζωοδόχου Πηγής 45, Χαλάνδρι

Doors Open: 21.00
Προπώληση (με μπύρα): 15 euros
•    Σημεία Προπώλησης:
o    Berlin by 5 Drunk Men (Τιμοθέου 8, Παγκράτι)
o    Βα.Μπεν.Ε. (Εμμ. Μπενάκη 78, Αθήνα)
o    Sound-Effect Records (Καλλιδρομίου και Σ. Τρικούπη, Αθήνα)
o    Rhythm Records (Εμμ. Μπενάκη 74, Αθήνα)
o    Reload Stores (Ακαδημίας 81, Αθήνα)
o    Discobole (Χαρ. Τρικούπη 24, εντός στοάς, Αθήνα)
o    Old School Records (Ζωοδ. Πηγής 59, Αθήνα)
o    Rock and Roll Circus (Σίνα 21, Αθήνα)
Προπώληση (viva.gr) και Ταμείο: 15 euros

206