CARAVAN OF SHADOWS FESTIVAL VOL. II: Ξεκίνησε η προπώληση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Nervous B.D. Style Produxxxions παρουσιάζει:

Memorain
The Silent Rage
Deified
Grey Vs Gray

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Στο Ίλιον Plus (Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα)

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Είσοδος: 6€ (προπώληση), 8€ (ταμείο)



Το Caravan Of Shadows Festival είναι ένας νέος θεσμός ο οποίος ξεκίνησε στην πόλη της Κέρκυρας τον Μάιο του 2017 με τόπο συνάθροισης τον χώρο Graal, του οποίου η πρώτη μορφή εμπεριείχε τους Temperance & τους Hell’s Guardian από την Ιταλία, τους The Silent Rage από την Αθήνα και τους Mind Erasure & Harem από την Κέρκυρα.

Φέτος και μετά από αποχή ενός έτους, όπως μαρτυρά και το όνομα του φεστιβάλ, το “καραβάνι των σκιών” μεταφέρεται πιο νότια και συγκεκριμένα στην Αθήνα και το Ίλιον Plus, όπου θα λάβει χώρα το δεύτερο μέρος.



Headliners της βραδιάς θα είναι οι thrash/speed metallers Memorain, οι οποίοι δημιουργήθηκαν το 1999 από τον Ηλία Παπαδάκη.

Κυκλοφόρησαν την πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά με τίτλο “Digital Crime” το 2002 μέσω της NMC Music και ένα χρόνο αργότερα κυκλοφόρησε το “White Line”, με τον θρυλικό κιθαρίστα James Murphy (Testament, Obituary, Death) να συμμετάσχει σε αυτό. Η μπάντα το ίδιο έτος συνέθεσε το μουσικό θέμα για το τηλεοπτικό show “TV War”, μέρος του Ελληνικού Metal Hammer & Heavy Metal.

Εν συνεχεία το σχήμα υπογράφει τον Σεπτέμβρη του 2005 με την EMI Music Greece, με την οποία κυκλοφόρησαν το album “Reduced To Ashes” με την συμμετοχή των Nick Menza (ex-Megadeth; RIP) και Jeff Waters (Annihilator) σαν special guest, το οποίο και κυκλοφόρησε τον Απρίλιο της επόμενης χρονιάς.

Πλέον, η μπάντα μετρά 9 ολοκληρωμένες δουλειές, με τελευταία να είναι ο δίσκος “Nous Of Time”, το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2018 μέσω της EMP Label Group.

URL: https://www.facebook.com/memorain/



Οι The Silent Rage δημιουργήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2006 από τον κιθαρίστα Νίκο Σιγλίδη και έκτοτε η μπάντα έχει κυκλοφορήσει δυο αυτοχρηματοδοτούμενα EP (“The Silent Rage”, 2009 & “Harvester Of Souls”, 2011) ενώ τον Ιούλιο του 2016 κυκλοφόρησε μέσω της Alone Records ο πρώτος δίσκος του σχήματος με τίτλο “The Deadliest Scourge”.

Τον Δεκέμβριο του 2018 κυκλοφόρησαν το 7” “My Race Won’t Last (2018 Edition)” ενώ προετοιμάζονται να μπουν στο studio για την ηχογράφηση του δεύτερου δίσκου τους.

Στην μέχρι τώρα πορεία του το σχήμα έχει εμφανιστεί στο πλάι σχημάτων όπως οι Shadow Gallery, οι Rage, οι Grave Digger, οι Stratovarius, οι Rotting Christ, οι Temperance, οι Primal Fear, ο Gus G & οι Destruction.

URL: https://www.facebook.com/thesilentrageofficial



Οι DeifieD κινούνται στον χώρο του επικού heavy/epic/power metal και δημιουργήθηκαν τον Σεπτέμβρη του 2012.

Έναν χρόνο αργότερα η μπάντα ξεκίνησε να ηχογραφεί το πρώτο της EP στα Power Studios με τον Γιώργο Στρατάκη (Rust) στην παραγωγή. Το “Chaos, Blood & War” κυκλοφόρησε εν τέλει τον Φεβρουάριο του 2015.

Μετά από αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους οι DeifieD βρίσκονται στην προ-παραγωγή της νέας τους studio δουλειάς, ενώ παράλληλα διοχετεύουν την ενέργειά τους πάνω στο σανίδι…

URL: https://www.facebook.com/deified.official.gr/



Την βραδιά αναμένεται να ανοίξουν οι Grey Vs Gray.

Δημιουργημένοι το 2018 οι Grey Vs Gray σκοπεύουν να πουν εκείνες τις ιστορίες που οδήγησαν το ανθρώπινο είδος στον αφανισμό.

Ένας Μετα-Αποκαλυπτικός κόσμος δημιουργήθηκε μέσα από ένα prog/alternative πρίσμα το οποίο λειτουργεί ως καμβάς για ένα αριθμό καλλιτεχνικών δράσεων που αφορούν στην λογοτεχνία και το θέατρο. Μερικές από τις πιο σημαντικές ιστορίες  για μερικούς από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους που έζησαν δίπλα μας, μακριά μας, χτες ή αύριο.

Ίσως να μην μάθετε ποτέ τι μορφή έχουν οι Grey Vs Gray αλλά θα μάθετε σίγουρα τι σημαίνει να ζεις ανάμεσα σε δύο κόσμους. Εκεί κάπου στα σύνορα του Φανταστικού και του πραγματικού, του αιώνιου και του παροδικού γεννήθηκε η πρώτη ιστορία που θα σας “διαβάσουμε”.

URL: https://www.facebook.com/greyvsgrayband/

Ώρα έναρξης: 20:00 – Τιμή εισιτηρίου: 6 Ευρώ (Προπώληση) – 8 Ευρώ (Ταμείο)

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε! Θα βρείτε pre-sale tickets για το event στην τιμή των 6€ για μειωμένο αριθμό εισιτηρίων στα καταστήματα Full Moon Store καθώς και κατευθείαν από τα συμμετέχοντα συγκροτήματα.

** Η προπώληση ισχύει μέχρι 12/12 **

ΣΗΜΕΙA ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
• Full Moon Store (Θεμιστοκλέους 42, Εξάρχεια, τηλ.: 210-3821441 / Νορμάνου 7, Μοναστηρακι, τηλ.: 211-7109314 www.fullmoonstore.gr)
FB Official Event: https://www.facebook.com/events/562568067818597/
FB Official Page: https://www.facebook.com/caravanofshadowsfest/

Χορηγοί Επικοινωνίας
Afternoiz e-mag / Rockin’ Athens e-mag / Rock Hard e-mag / Rockway e-mag / Greekrebels.gr e-mag / Noizy e-mag / Forgotten Scroll e-mag / Rock Overdose e-mag / Rock Pages e-mag / Copy Cat Store / Behind The Veil e-mag / Flight Of Pegasus e-radio / Metal Invader e-mag / Rocking e-mag / Metal Nuovo blogspot / R1 e-radio / Metal Zone e-mag / Heavy Paradise e-mag

348