COLDSIDE: “A Call For Justice” 7’’

Αν είσαι hardcore punk, έμπαινε!

Οι Coldside κατάγονται από την Florida των ΗΠΑ και όπως λένε οι ίδιοι, και όπως επιβεβαιώνει και το άκουσμα της κυκλοφορίας αυτής, είναι βαθιά επηρεασμένοι από την NYHC σκηνή. Agnostic Front, Madball, Sick of it All κτλ, με την γκρούβα να σε παρασέρνει και το gang vocals να σε ξεσηκώνουν.

Το “A Call For Justice” είναι ουσιαστικά το teaser της πέμπτης ολοκληρωμένης τους κυκλοφορίας που θα έρθει μέσα στο 2020 και με την οποία θα προσπαθήσουν να γίνουν ευρύτερα γνωστοί.

Η παραγωγή είναι υποδειγματική για το ύφος, το εξώφυλλο του επτάιντσου νομίζω θα σε έκανε να ψωνίσεις όταν “ξεφύλλιζεις” τα ράφια κάποιου δισκάδικου και η ιδανική βαριά φωνή, σε πείθει πως εδώ υπάρχει κάτι καλό. 

Δεν μιλάμε σε καμιά περίπτωση για την κυκλοφορία της χρονιάς, αφού πρώτον είναι σφηνάκι, δεύτερον ιδιαιτέρως προβλέψιμη μουσικά (όπως τα περισσότερα του είδους δυστυχώς) και τρίτον, με τέτοια δισκάρα που έβγαλαν οι Agnostic Front, μας κάνουν να ξεχάσουμε όλα τα υπόλοιπα.

Το σημαντικό είναι πως οι Coldside δείχνουν και πάλι τσαγανό, άρα θα περιμένουμε την ολική τους επίθεση τον ερχόμενο χρόνο. 

533

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2108 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.