SUPERSEED: Νέο video

Οι Άγγλοι rockers Superseed κυκλοφόρησαν στην αρχή της χρονιάς μέσω της ROAR – Rock Of Angels Records το ομότιτλο debut τους (review) και έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο video.

Πρόκειται για το single “The Face That Followed You Back Home” και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το video σκηνοθεσίας David Edgar και Matt Colley.

Η παραγωγή και η μίξη έγιναν από τον κιθαρίστα / τραγουδιστή David Edgar ενώ το mastering επιμελήθηκε ο Martin Nichols. Το artwork είναι μια δημιουργία της Annette Becker.

H tracklist του “Superseed”:
1. My Time Is Now
2. Static
3. Heavy Times
4. Uneasy Swarm
5. Interference
6. Someone Broke It
7. The Face That Followed You Back Home
8. Quicksand
9. Turn The Screw
10. Country Mile
11. This Is The Way To Go
12. You Failed!
13. Messenger
14. Already Done
15. No One’s Getting Out Of Here Alive
16. Let Yourself Go

Οι Superseed είναι οι:
David Edgar – φωνητικά, κιθάρες
Keith Bowers – μπάσο
Matt Colley – drums
Ben Taylor – κιθάρες, φωνητικά