BRING BACK PERSEPHONE: Ζωντανά στο An Club μαζί με τους Lunar Cycle, Tripnote και Malignant

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Bring Back Persephone
return with their new album – ”Deadman’s Hand”!

Αλληγορικές μελωδίες, με #hardcore οπτική!

Οι BRING BACK PERSEPHONE, δεν απαγκιστρώνονται απο πουθένα παρα μόνο απο την ψυχή τους!

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, επιστρέφουν με το το εξαιρετικό ”Deadman’s Hand”!

Special guests: Lunar Cycle, Tripnote, Malignant

https://www.facebook.com/events/397269004529507/

Πόρτες: 21.00, Τιμή εισιτηρίου: 7e



BRING BACK PERSEPHONE

Μετά το τελευταίο EP Revival και έπειτα από προετοιμασία και απουσία τριών ετών από την σκηνή, οι Bring back Persephone επανέρχονται με το πρώτο full length album Deadman’s hand.

Ανανεωμένοι με νέο line up και 11 τραγούδια πάνω στον melodic hardcore και alternative metalcore ήχο, επιστρέφοντας στις live εμφανίσεις ξεκινώντας από την Αθήνα στηρίζοντας την νέα δουλειά και εντός και εκτός Ελλάδας.



LUNAR CYCLE

Οι female-fronted Lunar Cycle είναι μία atmospheric alternative prog metal μπάντα από την Αθήνα. Έχουν στο δυναμικό τους ένα ΕP με το όνομα “Filmy” το οποίο κυκλοφόρησε τον Οκτώβρη του 2016.

Με ανανεωμένο πλέον line up από τον Οκτώβρη του 2018 ετοιμάζουν την καινούργια τους δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει στο τέλος της χρονιάς.

Bandcamp:https://lunarcycle.bandcamp.com/
Facebook page: https://www.facebook.com/LunarCycleAthens/
Instagram page: https://www.instagram.com/lunarcycle_band
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCs4ZXWd5nMQdRNzG8yCDg4Q

TRIPNOTE

Οι TripNote είναι μία μπάντα melodic hardcore, από την  Αργυρούπολη. Δημιουργήθηκε το 2014 και αποτελείτε από 4 άτομα.

Άρης Ευσταθίου στα φωνητικά, Ντίνος Ζιάκας στην κιθάρα, Πάνος Δουβάρας στο μπάσο και Κώστας Ευσταθίου στα τύμπανα.

Οι TripNote έχουν στη δισκογραφία τους 3 άλμπουμ: “TripNote EP” (2014), “Nomadic Mind” (2015), “Distance” (2018).

Ο ήχος τους έχει αρκετά hardcore punk στοιχεία, ιδιαίτερα στα 2 πρώτα άλμπουμ,  ενώ στο 3ο άλμπουμ ο ήχος της μπάντας γίνεται πιο σκοτεινός, κρατώντας βέβαια τα κλασσικά στοιχεία του πιο ”ευρωπαϊκού” melodic hardcore.

Παράλληλα, οι στίχοι κυμαίνονται σε πλαίσια συναισθηματικού χαρακτήρα και εσωτερικών  προβληματισμών, που πηγάζουν από την καθημερινότητα και των καταστάσεων της ζωής, αφήνοντας πάντα, ελεύθερα και εύκολα τον ακροατή να ταυτιστεί μέσα από  τα κομμάτια σε συνδυασμό με τον ανάλογο ήχο.

Οι TripNote έχουν συμμετάσχει σε αρκετά φεστιβάλ της underground σκηνής, και όχι μόνο, έχουν μοιραστεί την σκηνή με μπάντες από το εξωτερικό, ενώ συχνή είναι και η παρουσία τους και σε περιοχές εκτός Αθηνών μέσα από τα συχνά τουρ που πραγματοποιούν εντός συνόρων.

Τέλος, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την κυκλοφορία του δίσκου “Distance”, οι TripNote θα παρουσιάσουν σε λίγες μέρες το πρώτο τους video clip, ενώ βρίσκονται στην διαδικασία σύνθεσης τους 2ου EP άλμπουμ το οποίο ενδέχεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020.

MALIGNANT

Οι Malignant είναι μια νέα τετραμελής μπάντα απο την Αθήνα που δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2018 από μια παρέα φίλων με μεγαλύτερο κοινό το πάθος τους για τη hardcore σκηνή και κοινωνική ιδεολογία.

Ο ήχος τους επικεντρώνεται κυρίως στη metallic hardcore, αλλά με επηροές και από τον beatdown, heavy hardcore και OG metalcore χώρο, με επιρροές όπως Shame Spiral, Harms Way, Low Roads, Disembodied, Varials, Knocked Loose, Code Orange κ.ά.

Στόχος τους είναι να βγάλουν δημιουργικά το μεγάλο πάθος τους για τη σκηνή αυτή και τη hardcore μουσική και να ενισχύσουν την αίσθηση ενότητας μέσω διαφόρων δράσεων της κοινότητας μας.

261