HYPERFUEL: “Planet Panic”

Ελλάδα, Αθήνα, έτος 2018….και όταν ένα σχήμα δημιουργείται και τα 3/4 του έρχονται από τους Danger Angel, τότε ξέρεις ότι θα περιμένεις κάτι καλό.

Ναι λοιπόν, οι Rudy Rallis, Ethan Snow και Tony V., είπαν να αγριέψουν και να κινηθούν σε πιο heavy metal μονοπάτια, χαρίζοντάς μας τον παρθενικό τους δίσκο “Planet Panic”, χωρίς όμως να χάσουν την μελωδική τους έμπνευση, αλλά και χωρίς να μπλεχτούν στην ταυτότητα των Danger Angel.

Έχοντας μαζί τους έντεκα δυνατά κομμάτια, μας “σπάνε τον τσαμπουκά” με την δυναμική του “Planet Panic”. Μοντέρνα παραγωγή χωρίς τον “κομπλεξισμό” του “παλιομοδίτικου”, αλλά με καταιγιστικά riffs που σε ωθούν να χτυπηθείς και σε οδηγούν σε μελωδικά σημεία που θα τα σιγοτραγουδήσεις σίγουρα. “Πιασάρικα” ρεφρέν έχουν, είναι το χαρακτηριστικό τους, αλλά και στα τύμπανα την ταχύτητα την δίνει ο Αντώνης με τρομακτική άνεση και κρατάει στα χέρια του όλη την στιβαρότητα του feeling, που σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα μέλη “απογειώνεται”. Ο Ράλλης στην μπασογραμμή διατηρεί διακριτικά τις ισορροπίες και δίνει το κατάλληλο βάθος στον ήχο, όπως επίσης του δίνει και τον όγκο που του αρμόζει.

Το κερασάκι στην τούρτα το βάζει ο πιτσιρικάς της παρέας όμως. Συνοδοιπόρος του Ethan Snow στις εξάχορδες και ταίρι του στις δισολίες και στα σόλο, ο γνωστός σε όλους μας Τάσος Λάζαρης, η αποκάλυψη της Αθηναϊκής σκηνής. Πέραν του ενεργού του ρόλου ως κιθαρίστας, είναι και η φωνή που βγαίνει από το μικρόφωνο των Hyperfuel. Καθαρή, δυνατή, διαμαντένια. Φωνή που την κάνει ό,τι θέλει ανάλογα με την δυναμική του εκάστοτε κομματιού.

Έτσι, αυτή η τετράδα έχει μόνο να κερδίσει από την δουλειά της και μαζί της έχουμε να κερδίσουμε και εμείς και να γίνουμε πλουσιότεροι μουσικά. Buy με τα μπούνια!!!

https://www.facebook.com/pg/Hyperfuelband/about/?ref=page_internal

Planet Panic

515

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.