BABEL TRIO & FOOL IN THE BOX: Ζωντανά στο An Club

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

BABEL TRIO  &  FOOL IN THE BOX  LIVE @ An Club (Σολωμού 13, Αθήνα)

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου

Doors Open: 21:00
Event Start: 21:40
Damage : 7 euro

FB Event : https://el-gr.facebook.com/events/2414944715285439/

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, πυρακτωμένη heavy rock ψυχεδέλεια, άγριοι ρυθμοί, ακλόνητη ένταση και εναλλασόμμενη ενέργεια απο τους ξεχωριστούς BABEL TRIO & FOOL IN THE BOX!!



Babel Trio

Μπαμπελισμός στο σκοτεινό και ταραχώδες νησί του Cretal!!

Το power trio που «πάντρεψε» το ηλεκτρικό λαούτο με τη rock και το ευρύ της φάσμα, μετράει ήδη τρεις περιοδείες στην Ελλάδα και ξεκινάει για την τέταρτη!

Έχοντας ήδη λάβει πολύ καλές κρητικές από τον εγχώριο τύπο για τα δύο τους άλμπουμ, Roots Electrified (2017) και The Island of Cretal (2018), οι Babel Trio συνεχίζουν με επιτυχία την ανοδική τους πορεία στο ελληνικό μουσικό στερέωμα.

Εκθέτουν το κοινό σε μια πυρακτωμένη heavy rock ψυχεδέλεια που αποκαλούν «Cretal», ηλεκτρίζοντας μουσικές από την Κρήτη και το Αιγαίο!



Με συνθέσεις από τις δύο κυκλοφορίες τους, αλλά και κομμάτια από τον τρίτο τους δίσκο, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020, θα «ανατινάξουν» τα stages σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Κέρκυρα, Γιάννενα, Καστοριά και Σπάρτη!

Οι Babel Trio έρχονται να προστεθούν στη λίστα με τα μοναδικά εκείνα ελληνικά σχήματα που βάζουν στην… πρίζα την λαϊκή κουλτούρα και πάνε σε άλλο επίπεδο την ακρόαση παραδοσιακών ήχων!



Fool in The Box

Οι Fool In The Box με πάνω από 10 χρόνια ενεργή συμμέτοχη στη μουσική της πόλης, αμέτρητα Live σε όλα τα stages και κυρίως συνέπεια και αυθεντικότητα, εξακολουθούν να υπηρετούν αυτό που είχαν στο μυαλό τούς όταν ξεκινούσαν!

Οι Απόλλων Αβατάγγελος (φωνές, κιθάρες), Άγης Βουγάς (μπάσο) και Γιώργος Ράδος (τύμπανα), στηριζόμενοι σε ιδιαίτερες μελωδικές γραμμές συνοδευόμενες από δυνατούς και εναλλασσόμενους ρυθμούς, ένταση και ενέργεια που ξεχωρίζει, 90’s καταβολές προσαρμοσμένες στο σήμερα, και κυρίως δέσιμο και αυθεντικότητα στις live εμφανίσεις τους, έχουν φτιάξει μια από τις πιο ιδιαίτερες και ξεχωριστές μπάντες της πόλης!



Έχοντας ήδη στο ενεργητικό τους 3 album, με το τελευταίο να φέρει την σφραγίδα στο artwork του μεγάλου Matt Mahurin (Metallica, Alice In Chains, Soundgarden, Tom Waits, Muse κ.α…), οι Fool In The Box συνεχίζουν δυναμικά να δημιουργούν, να εκφράζονται και να ροκάρουν!

211