THE SLAYERKING: Νέο lyric video

Οι Αθηναίοι doomsters The Slayerking ,η μπάντα του Ευθύμη Καραδήμα (Nightfall), κυκλοφόρησαν πρόσφατα μέσω της Off The Record το δεύτερο album τους “Tetragrammaton”  και έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο lyric video.

Πρόκειται για το κομμάτι “Queen of Sheba Undresses Before Pulsating Chords” και μπορείτε να παρακολουθήσετε το video του Costin Chioreanu παρακάτω.

Η παραγωγή και η μίξη είναι του Marcus Jidell (Avatarium) ενώ το mastering έγινε από τον Maor Appelbaum. Το artwork είναι επίσης μια δημιουργία του Costin Chioreanu.

H tracklist του “Tetragrammaton”:
01. To Your Darkness
02. Bless Those Who Weep and Sell Their Tears to Unbelievers
03. We Crucified the Pilgrims They Believed in You
04. Story of the Snake Who Grew Legs and Became a Lizard -The Slayerking
05. My Love Has Died on the Vine
06. Where I Saw You Last Time Bleeding -Revelation
07. Queen of Sheba Undresses Before Pulsating Chords
08. Umbra, Penumbra and Antumbra -Evil Eye
09. Under the Spell of Alice and Her Virgin Sin -The Expulsion
10. Out of Your Darkness

Οι The Slayerking είναι οι:
Ευθύμης Καραδήμας – φωνητικά, μπάσο
Γιώργος Καρλής – drums
Κώστας Κυριακόπουλος – κιθάρες