DUSTBOWL: Νέο album

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Νέο άλμπουμ από τους Dustbowl: “The Story of Mr. Dandy Gasoline”

Mother Earth’s Music  / Διανομή Ikaros Records.

Το “Mother Earth Rock” των Dustbowl είναι πάλι εδώ!

Αυτή τη φορά με τη βοήθεια του φίλου τους Chris Cacavas (ex- Green on Red, τώρα Dream Syndicate) μπήκαν στο Shakti Sound Studio έκαναν τα arrangements, ηχογράφησαν και  αυτοσχεδίασαν live, μόνοι αλλά και μαζί με φίλους ένα υλικό που είχε προετοιμαστεί αλλά δεν είχε παιχτεί ποτέ πριν σε κάποια ζωντανή εμφάνιση.

Ένα concept album που πήρε υπόσταση σαν μία ολότητα μέσα στο στούντιο, μέσα από τα ίδια τα τραγούδια, το ιδιότυπο παίξιμο και τον γνώριμο πλέον ήχο των Dustbowl, αυτό που οι ίδιοι αποκαλούν “Mother Earth Rock”.

«Θέλαμε το ίδιο το άλμπουμ να «κατευθύνει» και να είναι «πάνω» από την μπάντα αυτή τη φορά. Τα τραγούδια να είναι «πάνω» από εμάς εξάλλου ποτέ δεν είχαμε ίχνος ενστίκτου αυτοσυντήρησης να μας κρατάει πίσω σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε και ένα άλμπουμ των Dustbowl δεν είναι παρά μια μικρή τομή στον χρόνο».

Οι Dustbowl φτιάχτηκαν τον Μάιο του 2006 και το album “The Story of Mr. Dandy Gasoline” είναι το τέταρτο άλμπουμ της μπάντας (μαζί με 2 CD singles).

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει επίσημα την 1η Οκτωβρίου 2019 σε έκδοση 500 αριθμημένων βινυλίων (με download code) και σε ψηφιακή μορφή από το bandcamp της μπάντας.



Οι Dustbowl θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά το άλμπουμ το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019 στο Fuzz Club όπου θα «ανοίξουν» για τους Dream Syndicate.

#dustbowlband #chriscacavas #newalbum #thestoryofmrdandygasoline #motherearthrock #ikarosrecords

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το video από το νέο κομμάτι της μπάντας.

Dustbowl Feat. Chris Cacavas – Mr. Dandy Gasoline

https://www.facebook.com/dustbowl.gr/

259