TYKETTO: Artwork, tracklisting και video από το νέο live album

Οι Αμερικανοί hard rockers Tyketto, επιστρέφουν με ένα νέο live album!

Ο τίτλος του νέου τους δίσκου, είναι “Strength In Numbers Live” και θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου από τη Frontiers Music Srl.

Το νέο live album, είναι απόρροια της 25ης επετείου του δεύτερου δίσκου της μπάντας με τίτλο “Strength In Numbers”.

Η μπάντα, έδωσε στη δημοσιότητα και ένα κομμάτι του δίσκου με τίτλο “The End Of The Summer Days” το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

Το tracklisting του “Strength In Numbers Live” είναι:
01.Inherit The Wind
02. Meet Me In The Night
03. All Over Me
04. Catch My Fall
05. The End Of The Summer Days
06. Wait Forever
07. Ain’t That Love
08. Write Your Name In The Sky
09. Why Do You Cry
10. Rescue Me
11. The Last Sunset
12. Standing Alone
13. Strength In Numbers

Οι Tyketto είναι:
Danny Vaughn-Φωνή, Ακουστική Κιθάρα
Chris Green-Κιθάρα
Greg Smith-Μπάσο
Michael Clayton-Τύμπανα
Ged Rylands-Πλήκτρα