PrePost Festival 2019 : Πληροφορίες Προπώλησης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

PREPOST FESTIVAL Vol. 9
Σαββατο & Κυριακή 03 & 04 Αυγούστου
Λιμάνι Πρέβεζας
Πρέβεζα, GR

Το μεγαλύτερο εναλλακτικό φεστιβάλ της περιοχής συνεχίζει πιο δυναμικά από ποτέ για 9η συνεχή χρονιά. Το PrePost Festival μεγαλώνει και μεταφέρετε στο Λιμάνι της Πρέβεζας σε ένα μαγευτικό χώρο δίπλα στη θάλασσα.  Ζήσε για δύο μέρες την εμπειρία του PrePost Festival όπου και φέτος θα φιλοξενηθούν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της εναλλακτικής μουσικής σκηνής.

#line_up 2019
day1 _ Sat 03 AUG
1000 Mods
Godsleep
Solarmonkeys
The Crashes

day2 _ Sun 04 AUG
Bad Movies
Kalamata (DE)
Sadomas
Pissed Off Kid
Bonzai

#the_festival

To PrePost ξεκίνησε το 2011 ως μια προσπάθεια για την διατήρηση του εναλλακτικού τρόπου διασκέδασης στην ευρύτερη περιοχή. Φιλοξενήθηκε μέχρι και το 2016 στο υπέροχο Κάστρο του Παντοκράτορα και από το 2017 λαμβάνει χώρο στο Κηποθέατρο Πρέβεζας. Το Pre/Post έχουν τιμήσει με την παρουσία τους κορυφαία ονόματα της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής (1000 Mods, The Big Nose Attack, One Drop Forward, Cabaret Balkan, BMW Rockers, Planet of Zeus, Naxatras, Παύλος Παυλίδης, Nightstalker etc.) καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα από διάφορες μουσικές κατηγορίες (reggae, ska, punk, stoner rock, garage, alternative, ethnic, balkan). Επίσης έχουν φιλοξενηθεί εκθέσεις φωτογραφίας, ταινίες μικρού μήκους (Future Shorts) κ.α.. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια το Pre/Post μεγάλωσε εξελίχθηκε και αποτελεί πλέον πόλο έλξης για ανθρώπους κάθε ηλικίας από διάφορες περιοχές της Ελλάδας που επιθυμούν να συνδυάσουν την εμπειρία του φεστιβάλ με τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην υπέροχη πόλη της Πρέβεζας.

#the_place
Η καρδιά του PrePost θα χτυπάει φέτος για πρώτη φορά στο Λιμάνι της Πρέβεζας. Ένας μαγευτικός χώρος δίπλα στην θάλασσα, μια έκταση 2 στρεμμάτων στην καρδιά της πόλης. Ένα σκηνικό που δεν θέλεις να χάσεις.

#tickets
Combo 2 Day Ticket: 16 €
Day 1 Sat_ 03 Aug: 10 € Pre-Sale / 12 € Door
Day 2 Sun_ 04 Aug : 10 € Pre-Sale / 12 € Door

Τα σημεία προπώλησης θα ανακοινωθούν σύντομα !

#Contact _ Follow
F. www.facebook.com/prepostfestival
I. www.instagram.com/pre_post_festival
E. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

201