COLD SNAP: Νέο video

Οι Κροάτες groove metallers Cold Snap κυκλοφόρησαν το 2018 το τέταρτο album τους “All Our Sins” μέσω της Arising Empire Records και έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο video.

Πρόκειται για το video του “Nothing” το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

01. Hesto and Pujto
02. Fallen Angels
03. Nothing
04. Demons
05. Crawling
06. Remission
07. 2 4 the System
08. Witness of Your Sickness
09. No We’re Not Even
10. Pain Parade
11. Hated
12. Distance 

Οι Cold Snap είναι οι:
Jan Kerekes – φωνητικά
Zoran Ernoic – μπάσο
Dario Sambol – drums
Dorian Pavlovic – κιθάρες
Zdravko Lovric – κιθάρες