Foray Between Ocean: Νέο video

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Αθηναίοι symphonic extreme metallers Foray Between Ocean, έδωσαν στην δημοσιότητα το δεύτερο single, από το επερχόμενο full length album “As Serenity Drowned”. Το τραγούδι λέγεται “Visions of an Epileptic Eye” και συνοδεύεται από ένα πανέμορφο video, το οποίο και μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Το video είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Toni Kristian Tikkanen, ενώ πρωταγωνιστούν οι Frida Rossi, Lauren Lehtinen, Toni Harjajärvi και Risto Erjanko.

Περισσότερες πληροφορίες για τον δημιουργό μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του: http://tonitikkanen.blogspot.com

Η κυκλοφορία της δεύτερης πλήρους δισκογραφικής δουλειάς των Foray Between Ocean αναμένεται στις 6 Ιουλίου, σε παγκόσμια διανομή, μέσω της Miasma Records.

Υπενθυμίζουμε πως οι Foray Between Ocean θα εμφανιστούν ζωντανά, το Σάββατο 6 Ιουλίου, μαζί με τους Septicflesh, Nightstalker, Poem, Acid Death, Enemy of Reality και Automaton, στα πλαίσια του πρώτου Urban Athens Festival, που θα διεξαχθεί ανάμεσα στην Τεχνόπολη Αθηνών (Γκάζι) και το Piraeus 117 Academy, σε διοργάνωση της Xlalala.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.facebook.com/events/1050735828450681

Μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη ιστοσελίδα και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του συγκροτήματος, για ακόμη περισσότερες δραστηριότητες που επίκεινται στο προσεχές διάστημα.

https://www.facebook.com/ForayBetweenOcean
https://foraybetweenocean.com
https://www.instagram.com/foraybetweenocean

144