Street Mode Festival: Η καρδιά των Βαλκανίων χτυπάει στην Θεσσαλονίκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι ανακοινώσεις δεν σταματούν για το 11ο Street Mode Festival, που θα διεξαχθεί κατά το τριήμερο 27-29 Σεπτεμβρίου στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης.

Μετά την επικείμενη επιστροφή των Ισπανών ska τιτάνων Ska-P στην συμπρωτεύουσα και την πολυαναμενόμενη 1η εν ελλάδι εμφάνιση της μπάντας – φεμινιστικής κολεκτίβας των Pussy Riot, σειρά παίρνει η ελίτ της ευρύτερης Βαλκανικής μουσικής σκηνής, με τις ανακοινώσεις των Dubioza Kollektive και Subcarpați να πλουτίζουν ακόμη περισσότερο το πρόγραμμα του 11ου Street Mode Festival, που αναμένεται πληρέστερο από ποτέ.

https://www.youtube.com/embed/aqYDiutjEnQ

Οι Dubioza Kolektiv από την Βοσνία-Ερζεγοβίνη, είναι η βαλκανική “απάντηση” στους Ska-P, αλλά και το πιο καυτό όνομα της Βαλκανικής χερσονήσου, με ζωντανές εμφανίσεις σταθμούς σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης. Η εμφάνισή τους στο 9ο Street Mode Festival (2017) έμεινε στην ιστορία ως μία από τις πιο δυναμικές στην ιστορία της διοργάνωσης του. Balkan, reggae, ska, hip-hop, electronic ή punk, η μουσικότητα των Dubioza είναι ανεξάντλητη όπως και η ενέργειά τους επί σκηνής. No escape From Balkan!

Οι Subcarpați του Mc Bean, από την Ρουμανία, αποτελούν ένα χωνευτήρι ηχοχρωμάτων, με hip-hop, dub, trip-hop και dubstep προσμείξεις να δημιουργούν ένα καινοτόμο και ευχάριστα ασυνήθιστο αποτέλεσμα. Πιστοί στις underground καταβολές και τις ρίζες τους, προσφέρουν τις κυκλοφορίες τους για δωρεάν download, ενώ το υλικό τους, μουσικά και στιχουργικά, αποτελεί έναν φόρο τιμής στην παράδοση και την φύση, αλλά και μία αντίδραση στην διαφθορά των σύγχρονων μεγαλουπόλεων. Οι Subcarpati αποτελούν ένα πολιτιστικό μανιφέστο για την χώρα τους και η πρώτη τους συναυλία στην Ελλάδα αναμένεται ιστορική!

Η προπώληση εκπτωτικών τριήμερων και μονοήμερων early bird εισιτηρίων έχει ξεκινήσει αποκλειστικά μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του. Προμηθευτείτε το δικό σας τώρα από τον παρακάτω σύνδεσμο:

► Ηλεκτρονική προπώληση και πληροφορίες: www.streetmode.gr/en/festival-tickets



Κατά την περσινή 10η επετειακή edition του, το Street Mode Festival παρουσιάστηκε μεγαλύτερο από ποτέ, περιλαμβάνοντας 120 μουσικά acts, από όλα τα είδη της μουσικής, 6 live stages, after parties, DJ sets, προβoλές ντοκιμαντέρ και φυσικά όλες τις δράσεις της street κουλτούρας όπως graffiti, breakdance, parkour, skate κ.α., ενώ δεκάδες χιλιάδες κόσμου από όλη την υφήλιο συγκεντρώθηκαν σε αυτό, καταξιώνοντάς το δικαιωματικά ως την απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία του καλοκαιριού!

https://www.youtube.com/embed/DiTApvHiCzk

Φαίνεται πως η φετινή edition του Street Mode Festival επιφυλάσσει πολλές ακόμη –μουσικές και μη- εκπλήξεις, οπότε μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη ιστοσελίδα και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του φεστιβάλ, για ακόμη περισσότερες ανακοινώσεις που επίκεινται στο προσεχές διάστημα:

• Επίσημη ιστοσελίδα: www.streetmode.gr
• Facebook: www.facebook.com/streetmodefestival
• Instagram: @street_mode_festival

278