CLOAK OF ALTERING: "The Night Comes Illuminated With Death"

Πιασάρικος τίτλος και πιασάρικο μουσικό περιεχόμενο! Οπωσδήποτε μετά το πάτημα του play, σε καθυποτάσσει τόσο η σκοτεινή μουσική, όσο και τα τρομακτικά φωνητικά του Mories! Black metal με industrial στοιχεία, αλλά και με σκοτεινό χαώδες παίξιμο, που σε κάνει να παραβλέψεις τις όποιες ατέλειες, που κατά τη γνώμη και το γούστο μου, ονομάζονται ηλεκτρονικός/avant garde ήχος!

Θεωρώ ότι αποκλείεται οι οπαδοί του black metal ήχου να μείνουν δυσαρεστημένοι, μιας και το The Night Comes Illuminated With Death αν και θεωρείται “ντεμπούτο” για τους Cloak of Altering, δεν είναι η πρώτη δουλειά του mastermind Mories, αφού ξεκίνησε τη μπάντα του από τα μέσα της δεκαετίας το ’90, επονομαζόμενη τότε ως “Ophiuchus” με δυο κυκλοφορίες στο ενεργητικό της.

Και τα έξι κομμάτια της κυκλοφορίας αυτής, πετυχαίνουν να σε σκοτεινιάσουν ψυχολογικά, ξεχωρίζοντας βεβαίως τα “I Diabolus, Fallen and Vengeful”, The Night Comes Illuminated With Death και Veil of Stars τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν μια χαρά ως μουσικός μπαμπούλας σε ανήλικα! Χμ..!

Επίσης τσεκάρετε και τους “Gnaw Their Tongues”, ώστε να καταλάβετε την δημιουργική παράνοια αυτού του ανθρώπου!

Στο κατώφλι του χειμώνα, προτείνετε τούτη η κυκλοφορία ως soundtrack καλωσορίσματος! Hail!


451