DIRTY OL' DOGS: Ζωντανή παρουσίαση της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς στο Bad Tooth

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

DIRTY OL’ DOGS RELEASE PARTY
19/5 @ BAD TOOTH
Οι Dirty Ol’ Dogs παρουσιάζουν το παρθενικό ομώνυμο άλμπουμ τους σε μια φαντασμαγορική βραδιά αγνού παρθένου ροκενρόλ παρέα με εκλεκτούς guests όπως ο Alex K. (Last Drive, Holy Strangers), η Mary Jane G (Meanie Geanies) κ.λπ.

ΠΟΥ: Bad Tooth – Κακουργιοδικείου 6
ΠΟΤΕ: Κυριακή 19/5 στις 21:30
Δωρεάν είσοδος



Λίγα λόγια για τα Βρωμόσκυλα και το άλμπουμ τους:

– Οι Dirty Ol’ Dogs ξεπετάχτηκαν από τη μήτρα ενός μπόγια που ακούει στο όνομα “νεοέλληνας”. Από τα βυζιά του πατέρα τους ήπιαν γάλα ανακατεμένο με Τζώνυ μπλακ λέημπελ και κόντεψαν να πνιγούν από τα υπολείμματα φιστικιών και ροδοπέταλων που σκάλωναν στη ρόγα. Διδάχτηκαν μουσική στα καταγώγια του Πειραιά, πάνω στα σπασμένα θρανία της Γκράβας και σε ένα περίπτερο στα Άνω Λιόσια. Σε γενικές γραμμές είναι άθεοι.

– Το παρθενικό τους, ομώνυμο άλμπουμ ηχογραφήθηκε αργά και απολαυστικά στο δεύτερο μισό του 2018 και κυκλοφόρησε σε ψηφιακή μορφή τον Απρίλη του 2019. Το άλμπουμ “Dirty Ol’ Dogs” περιλαμβάνει 8 γκαραζοπανκοσαϊκομπίλυ τεμάχια, όλα γραμμένα από τη μπάντα, σε στίχους μελών ή φίλων.

– Ξεχωριστή στιγμή και μεγάλη τιμή για τους D.O.D. αποτελεί η συμμετοχή του Αλέξη Καλοφωλιά (The Last Drive) στο άσμα “Sailor Quentin”. Εδώ, με τους στίχους και την ερμηνεία του, ο Αλέξης εξιστορεί την περιπέτεια του “πέμπτου ναύτη” σε ένα βικτωριανό ναυάγιο, μια τρυφερή ιστορία που, όμως, έχει και κανιβαλισμό μέσα και τέλοσπάντων είναι γαμώ τα κομμάτια, ακούστε το και θα καταλάβετε…

– Υπεύθυνος για την ηχογράφηση, τη μίξη και το mastering του “Dirty Ol’ Dogs” είναι ο μαγευτικός μάγος Kimon Fishladder, ο οποίος κάνει θαύματα (ηχητικά και όχι μόνο) στο κάστρο του, κάπου στο Κερατσίνι.

– Εκτός των άλλων, το άλμπουμ “Dirty Ol’ Dogs” περιλαμβάνει επίσης τα -ήδη γνωστά στους indie-diy αθηναϊκούς κύκλους- κομμάτια  “Blindin’ City Lights” (https://www.youtube.com/watch?v=TjwD8iIRZQc) και “Living Joke” (https://www.youtube.com/watch?v=wt3sLA0zHlA).



DIRTY OL’ DOGS είναι οι:
Geo Beo: Κιθάρα, φωνή
Panos BBL: Μπάσο, λίγα φωνητικά
V. Perou: Ντραμς, πολλά φωνητικά

ΛΙΝΚΣ:
https://dirtyoldogs.bandcamp.com/releases
https://www.facebook.com/dirtyoldogs/

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

240