FOOL IN THE BOX: Ζωντανά στο 6 DOGS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

FOOL IN THE BOX LIVE @ 6 DOGS (Αβραμιώτου 6-8, Αθήνα)
Opening Act : Desert Monks
Κυριακή 19 Μαΐου
Έναρξη: 21:00
Είσοδος : 5 euro
FB Event : https://www.facebook.com/events/299822414248557/

Οι Fool In The Box μετά από μια μικρή αποχή από τα συναυλιακά δρώμενα, επανέρχονται δυναμικά στο stage του 6 Dogs  για να παρουσιάσουν κομμάτια τόσο από τον τελευταίο τους δίσκο, όσο και από όλες τις προηγούμενες δουλείες τους σε ένα live που σίγουρα θα μας χαρίσει ξανά ενέργεια και συναίσθημα σε μεγάλες δώσεις, όπως οι Fool ξέρουν να κάνουν εδώ και χρόνια!

Πάνω από 10 χρόνια ενεργή συμμέτοχη στη μουσική της πόλης, αμέτρητα Live σε όλα τα stage, 3 δίσκους, και κυρίως συνέπεια και αυθεντικότητα, οι τρεις Fool εξακολουθούν να υπηρετούν αυτό που είχαν στο μυαλό τούς όταν ξεκινούσαν!
Ιδιαίτερες μελωδικές γραμμές συνοδευόμενες από δυνατούς και εναλλασσόμενους ρυθμούς, ένταση και ενέργεια που ξεχωρίζει, 90’s καταβολές προσαρμοσμένες στο σήμερα, και κυρίως το δέσιμο και η αυθεντικότητα τους στις live εμφανίσεις τους είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που τους κάνουν ξεχωριστούς.

Έχοντας μαζί τους τον τελευταίο τους δίσκο που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες με τη συμμετοχή στο artwork του μεγάλου Matt Mahurin (Metallica, Alice In Chains, Soundgarden, Tom Waits ,Ozzy, Muse κ.α…) οι Fool In The Box την Κυριακή 19 Μαΐου στο stage του 6 Dogs, ξανά μετά από καιρό, θα είναι έτοιμοι να δείξουν αυτό που δείχνουν πάντα… PURE ROCK!!



Μαζί τούς θα είναι οι Desert Monks.

Δημιουργήθηκαν το 2015 στην Αθήνα και η μουσική τους επικεντρώνεται στο Alternative Rock χωρίς όμως να περιορίζεται.

Το Dark Grooves, η πρώτη επίσημη δουλειά της μπάντας, κυκλοφόρησε μόλις το Δεκέμβρη που μας πέρασε.

Δεμένος ήχος, με περιστασιακά ήρεμες μελωδίες, ατμοσφαιρικά και σκοτεινά σημεία, αλλά και έντονα ξεσπάσματα με ξεκάθαρους ρυθμούς, σε βάζει από την πρώτη στιγμή σε μία ταξιδιάρικη ατμόσφαιρα καθώς οι Desert Monks παραλληλίζουν τη μουσική τους, με μια προσωπική διαδρομή – ένα road trip, μία που τα ταξίδια είναι άμεσα συνδεδεμένα με την ενδοσκόπηση, όρο που χαρακτηρίζει και την οντότητα της μπάντας.

Ο στόχος τους είναι να τους ακολουθήσουμε στο δρόμο προς τη λύτρωση, όπως ακριβώς πράττει και ο ήρωας πάνω στον οποίο στηρίχτηκε το όλο concept του ντεμπούτου τους.

175