PATHOLOGY: "Awaken to the Suffering"

Όντως! Μιλάμε πως αν βάλεις κάποιον άσχετο, με μηδενική εμπειρία στο συγκεκριμένο είδος, παίζει να υποφέρει πολύ! Οι Pathology, είναι μια μπάντα με αλλά 4 άλμπουμ στο ενεργητικό της και το Awaken to the Suffering” είναι το πέμπτο πόνημα στη σειρά, το οποίο όντως πονάει!

Παρότι δεν είμαι λάτρης της death metal μουσικής, δε θα μιλήσω προκατειλημμένα σε καμιά περίπτωση, αλλά το death/slam άλμπουμ των Pathology με κούρασε και με έκανε να βαρεθώ, άσχετα αν και τα 12 κομμάτια είναι αρκετά μικρής πολλές φορές διάρκειας! Τα φωνητικά του Jonathan Huber, είναι τόσο brutal και τόσο σφάζω ροζ μικρά γουρουνάκια φωνή, που και να μη θέλεις σου προκαλεί απέχθεια και με τις δυο έννοιες!

Νομίζω ότι μόνο βαμμένοι deathsters είναι σε θέση να “εκτιμήσουν” το έργο της μπάντας αυτής, στην οποία άνετα μπορείς να δώσεις την ονομασία/χαρακτηρισμό real death metal!! Top tracks τα “Prolonging the Suffering”, “Hostility Towards Conformity” και το “Festering in Filth” (μικρό αλλά περιεκτικό!). Στα συν και το outwork!

Το προτείνω μόνο στους λάτρεις του είδους, σε αυτούς που θα θελήσουν να το πετάξουν ως χειροβομβίδα στο γείτονα και σε αυτούς που θέλουν να βασανίσουν κάποιο φιλικό πρόσωπο! Οι υπόλοιποι μακριά!


550