TWISTED TOWER DIRE: “Wars In The Unknown”

Οι βετεράνοι πλέον αμερικανοί Twisted Tower Dire, μας έδωσαν απλόχερα την 6η δισκογραφική τους δουλειά εν έτη 2019, οχτώ ολόκληρα χρόνια δηλαδή από το “Make It Dark” του 2011.

Ανήκουν πλέον στην οικογένεια της δικής μας No Remorse Records και το “Wars In The Unknown” έχει βγει σε μορφή CD.

Πιστοί στο epic-power metal, το “Wars In The Unknown” εκφράζει απόλυτα το “είναι” και τις διαθέσεις των Marc Stauffer, Scott Waldrop, Dave Boyd, Jim Hunter και Jonny Aune. “Λαλίστατο” epic metal, όπου τα σπαθιά, οι μάχες και φωτιές έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως στο “Light The Swords On Fire”, αλλά βάση δίνουν και σε πιο mid tempo κομμάτια, όπως στο “And The Sharks Came Then”, όπου κυριαρχεί η μελωδία και ο λυρισμός.

Δεν λείπουν βέβαια και οι υψηλές ταχύτητες, όπως πχ στο “The Beast I Fear”, όπου το “κοπάνημα” που σου προκαλούν σου “σπάει κάθε ίχνος αλάτου”, που βρίσκεται στον σβέρκο σου.

Η παραγωγή του είναι όχι απλά καταπληκτική, αλλά εξαίρετη θα έλεγα και χωρίς πολλά πολλά “γυαλίσματα”, με τον ήχο και το ύφος να σε οδηγούν στον μεσαίωνα. Σπαθιά, φωτιές, ιππότες, μάχες.

Αγοράστε και “χτυπηθείτε” άφοβα!!!

https://www.facebook.com/TwistedTowerDire/

489

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.