PORN: “The Darkest Of Human Desires Act 2”

Δεν εξηγείται αλλιώς, μάλλον μας έχουν πάρει χαμπάρι πάνω στην “σύνταξη” και γι’ αυτό μας αναθέτουν να κάνουμε reviews, σε συγκροτήματα με “περίεργα” ονόματα και “γούστα”.

Για να επανέλθουμε στους “ρυθμούς” μας, οι Γάλλοι PORN δεν είναι χθεσινοί και ήδη μετρούν 10 χρόνια στο “κουρμπέτι” και είναι ευρέως γνωστοί στους metal και industrial κύκλους. Το “The Darkest Of Human Desires Act 2”, είναι το δεύτερο μέρος της τριλογίας που κυκλοφορήσαν. Τα πάντα είναι “στην θέση τους”. Τα samples είναι έξυπνα τοποθετημένα και έχουμε να κάνουμε με την ατμόσφαιρα των Type o Negative, των Νine Inch Nails, με τον Marilyn Manson να κρύβεται “πίσω από τις σκιές”, ενώ στα δυνατά τους σημεία, έχουν μία αρκετά alternative αισθητική, με ένα ελαφρύ μπόλιασμα από τους Fear Factory, κυρίως στα metal κιθαριστικά μέρη.

Το μελωδικό μέρος της μουσικής τους, μπλέκει με τις δυνατές κιθάρες και δημιουργούν μία “πνιγηρή ατμόσφαιρα διαστροφής και ερωτισμού”! H παραπάνω μίξη, είναι ένα πάντρεμα σκοτεινών αισθημάτων, ένας “αιματηρός οργασμός” πάνω σε ακονισμένα μαχαίρια, τα οποία μπαίνουν όλο και πιο βαθιά στην σάρκα σου και την ξεσκίζουν. Πραγματικά οι PORN, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να σε κρατήσουν σε εγρήγορση. Από την μία “κρύβονται” και από την άλλη “τρέχουν καταπάνω σου” χωρίς έλεος.

Τα κομμάτια που ξεχώρισα κυρίως, είναι  τα “Tonight, forever bound”, “My rotten realm ”, “Evil six evil” και “Choose your last words”. Είναι ένα album, που έχει να προσφέρει   πράγματα, αρκεί να το παρακολουθήσεις σωστά και να μην παρασυρθείς από το όνομα PORN, γιατί άλλος έχει το όνομα και άλλος έχει την χάρη, και απ’ ότι φαίνεται, οι Γάλλοι διαθέτουν και τα δυο ( σε μουσικό πάντα επίπεδο), για να μην παρεξηγούμαι!

https://www.facebook.com/PORNtheband

563

Avatar photo
About Γιώργος Μακρής 90 Articles
Η μουσική για εκείνον είναι μία, ενιαία και αδιαίρετη, καθώς θεωρεί πως τα πάντα είναι θέμα οπτικής και αισθητικής του καθενός. Πιστεύει πως ο σεβασμός είναι δεδομένος, τα πάντα ρει, η έρευνα, είναι βαθιά μέσα του και όλα γύρω του περιμένουν να εξερευνηθούν. Θα τον ακούσεις να μονολογεί «… η ζωή είναι μουσική, το θέμα είναι πόση μπορούμε να αντέξουμε...».