KITTIE: "I’ve Failed You"

Άχου τα μωρέ! Τέσσερα κοριτσόπουλα αποφάσισαν να παίξουν nu metal και ονομάστηκαν και Kittie… Τι γλυκό! Νιάου! Λοιπόν, θα είμαι συγκρατημένος διότι αν κρίνω από τα tattoo σας, είστε και πολύ “άγριες” (μου χα χα!). Καταρχάς αυτός που σας βάφτισε “nu metal” έχει σοβαρό πρόβλημα μουσικής αντίληψης!

Metalcore με (ο Τουτατής να τις κάνει) death επιρροές παίζετε μικρά μου γατάκια, προσπαθώντας να βγάλετε έναν ήχο ανάμεσα σε Otep και Arch Enemy. Φυσικά απέχετε αρκετά από το επιθυμητό αποτέλεσμα, μιας και το I’ve Failed You” είναι βαρετό και προβλέψιμο, με λίγες καλές στιγμές (We Are the Lamb”, What Have I Done” και Never Come Home”) οι οποίες φυσικά δε σώνουν το ναυάγιο. Επίσης, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις γυναίκες πίσω από το μικρόφωνο. Αλλά βρε πουλάκι μου, άπαξ και η χροιά σου δεν έχει καμία (μα καμία) ιδιαιτερότητα, θυμίζοντας μονάχα άλλες τραγουδίστριες στην πιο αδιάφορή τους προσέγγιση, τι γρυλίζεις; Δεν πείθεις κανέναν! Τουλάχιστον τα “καθαρά” δεν είναι τόσο μέτρια, αλλά μου θυμίζουν έντονα Gwen Stefani (την τσαπερδόνα από τους No Doubt), κάτι που δε νομίζω πως ταιριάζει στο σκληροπυρηνικό attitude που θέλουν να περάσουν οι “γατούλες”… Εν ολίγοις, ο τίτλος δηλώνει ακριβώς αυτό που σκέφτομαι για το album! Sorry kitties, τα νιαουρίσματά σας δεν περνάνε εδώ…


423

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1396 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.