HELLNITE: "Midnight Terrors"

Από το Μεξικό ξεκίνησαν, στον Καναδά εγκαταστάθηκαν και ο λόγος γίνεται για τους Hellnite οι οποίοι με το “Midnight Terrors” μας εξηγούν πόσο αγαπούν το τεχνικό thrash metal με τα heavy στοιχεία.

Έπειτα από το “Manipulator” ep που μας το παρουσίαν το 2013, φέτος μας δωρίζουν την παρθενική τους ολοκληρωμένη κυκλοφορία που πήρε σάρκα και οστά σε Μεξικό, Ιαπωνία και Καναδά. Με μεγάλη αγάπη και σεβασμό στην μουσική, το group παντρεύει άριστα τους Celtic Frost με τους Iron Maiden και μας χαρίζει απλόχερα μια καταπληκτική δουλειά.

Τεχνικό thrash metal με πλούσιο ήχο σε γρέζι και παραγωγή σαν αστραφτερό ατσάλι, εμποτισμένο με μελωδικά heavy riffs που συνθέτουν μια ποικιλόμορφη δουλειά. Ακούγοντας το είναι από τις μουσικές που σου ξυπνάνε συναισθήματα. Ευεξία στα γκάζια του δίσκου, maidenικές ανησυχίες στα riff και στα σόλο και έπαρση στα πιο heavy σημεία που κάνουν την γροθιά σου να σφίξει.

Όλη η δουλειά γίνεται από τον frontman και κιθαρίστα των Hellnite, Paolo Belmar, που ευθύνεται για αυτόν τον χαμό. Konnor Miskiman και Ryan Payne σε τύμπανα και μπάσο αποδεικνύονται οι καλύτερες μηχανές στην ολοκλήρωση του δίσκου και στην μέγιστη απόδοση των περιεχωμένων του.

Μιλάμε για μια καταπληκτική δουλειά που πρέπει να ακουστεί και έξω από αυτές εδώ τις γραμμές. Ακούγεται δυνατά!

461

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.