GEOFF TATE'S OPERATION MINDCRIME: Τελευταίες λεπτομέρειες για το live της Αθήνας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

GEOFF TATE’S OPERATION MINDCRIME LIVE IN ATHENS!

SPECIAL GUESTS: ILLUSORY

14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019
GAGARIN 205 LIVE MUSIC SPACE

LAST DETAILS / ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ



Στο πλαίσιο της περιοδείας του για τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του αριστουργηματικού OPERATION MINDCRIME, ο Geoff Tate θα βρίσκεται την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, για να ερμηνεύσει ζωντανά ολόκληρο, ένα από τα κορυφαία concept albums στην ιστορία της Μουσικής!

Τη βραδιά ανοίγουν οι Ιllusory, μια από τις πιο δραστήριες μπάντες της Ελληνικής Σκηνής!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Geoff Tate’s Operation Mindcrime Live in Athens
Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019
Gagarin205 Live Music Space (Λιοσίων 205, Αθήνα)

Πόρτες: 20.30
Illusory on stage: 21.00
Geoff Tate’s Operation Mindcrime on stage: 22.15

Προπώληση:
Online: www.123tickets.gr | €28.
Η ηλεκτρονική προπώληση συνεχίζεται μέχρι τις 15.00 της Πέμπτης 14.02.
Φυσικά σημεία | €28.
Καταστήματα Monsterville | No Remorse | Metal Era | The Crow Live Stage
Η προπώληση στα φυσικά σημεία συνεχίζεται μέχρι και την Τετάρτη 13.02.

Τιμή Box Office: €30
Το Box Office του Gagarin θα διαθέτει τα εναπομείναντα εισιτήρια, την ημέρα της συναυλίας από τις 19.30.
Όλα τα σημεία προπώλησης (ηλεκτρονικά και φυσικά) διαθέτουν φυσικά, συλλεκτικά εισιτήρια.

ΠΕΡΙΣΣOΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210.62 31 077 | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.



ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ILLUSORY

Οι ILLUSORY δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το 1992 από δύο φίλους, το Δημήτρη Θεοδώρου και τον Κώστα Χαραλαμπίδη, οι οποίοι συνήθιζαν να τζαμάρουν στην ταράτσα της πολυκατοικίας που έμεναν. Με όπλα τους τον ενθουσιασμό τους, την επιθυμία τους και, πάνω απ’ όλα, το πάθος τους και την αγάπη τους για τη μουσική, αποφάσισαν να κυνηγήσουν αυτό που κάθε πιτσιρικάς ονειρευόταν εκείνη την εποχή. Να φτιάξουν ένα δικό τους συγκρότημα και να παίξουν τα Heavy Metal τραγούδια που πάντα ήθελαν. Το πρώτο όνομα που σκέφτηκαν για τη μπάντα ήταν “Blessed Death”, το οποίο σύντομα εγκατέλειψαν. Και μετά… “Ivory Tower”… αυτό ήταν καλύτερο. Ίσως πολύ καλύτερο!

Τον Ιούνιο του 2008 το σεξτέτο ανοίγει για τους θρυλικούς Blue Oyster Cult σε ένα φανταστικό venue στην Αθήνα, το Θέατρο Βράχων. H συναυλία ήταν εκπληκτική και οι headliner πραγματικά έδωσαν τη δέουσα προσοχή στους Έλληνες «νεοφερμένους». Το καινούργιο κεφάλαιο της μπάντας είχε ήδη ξεκινήσει να γράφεται.

Μερικούς μήνες μετά το συγκρότημα βρίσκει – επιτέλους – το δικό του χώρο. Μπαίνει στο δικό του στούντιο, το “iCave”. Το καταφύγιό του και τόπο έμπνευσης και δουλειάς. Η βασική σκέψη ήταν να έχουν ένα χώρο δικό τους να πάνε, έξω από προγράμματα και καταστάσεις άσχετες με τα μέλη.

Το “The Ivory Tower” κυκλοφόρησε το 2013 από την εταιρία The Leaders Records στην Ευρώπη, την Ιαπωνία (special edition cover & OBI) και μέσα από τις ψηφιακές πλατφόρμες σε όλο το κόσμο.

Η μπάντα συνέχισε με ένα mini tour στην Ελλάδα και κυκλοφόρησε το δεύτερό της album με τίτλο “Polysyllabic”, η παραγωγή του οποίου έγινε στα Matrix Studios από το Γιάννη Πετρογιάννη και το Δημήτρη Θεοδώρου. Οι ηχογραφήσεις έγιναν στο iCave Studio από το Δημήτρη Θεοδώρου και μέρος τους στα Matrix Studios από το Γιάννη Πετρογιάννη. Το album κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2016 από τη γερμανική εταιρία 7hard/7us Media Group. Για τα επόμενα δύο χρόνια οι Illusory προώθησαν το “Polysyllabic” με συνεντεύξεις και συναυλίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Το 2019 βρίσκει τη μπάντα στο studio της για τις ηχογραφήσεις του τρίτου της album, παράλληλα με τις συναυλιακές υποχρεώσεις της.

Δημήτρης Θεοδώρου: Φωνή
Γιώργος Παπαντώνης: Κιθάρα
Γρηγόρης Μπάκος: Κιθάρα
Νικήτας Δάνος: Μπάσο
Κώστας Κούλης: Τύμπανα

238