WRETCHED FATE: “Demoed In Flesh” EP

Brutal death metal σκανδιναβικού τύπου είναι αυτό που προσφέρουν οι Σουηδοί Wretched Fate σ’ αυτό το debut EP μόλις δύο κομματιών.

Αν και πολύ μικρό δείγμα, εντούτοις τα δύο tracks αποτελούν έναν ορισμό καθαρού όσο και αξιοπρεπέστατου, σκληρότατου death (στα όρια του black), γρήγορου, τεχνικού και “heavy as fuck”. Ως επιρροές, θα εντόπιζα κυρίως τους Bloodbath και Cannibal Corpse στο “Embedded In Flesh” και τους Dismember στο “Ways to the Grave”.

Πολύ καλός ήχος, τα μέλη της μπάντας δείχνουν επαρκή εκτελεστική δεινότητα και φωνητικώς καλό growling, σχετικά καθαρό (που δεν χρειάζεσαι το booklet για να καταλάβεις τους στίχους).

Σαν πρώτο δείγμα, σίγουρα το “Demoed In Flesh” παρουσιάζει μια ελπιδοφόρα μπάντα, που αν συνεχίσει με την ίδια δυναμική στην επερχόμενη full length δουλειά της, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να κερδίσει τουλάχιστον τη συμπάθεια των θαμώνων του σχετικού κυκλώματος.

https://www.facebook.com/WretchedFateBand/

https://redefiningdarknessrecords.bandcamp.com/album/wretched-fate-fleshletting

458

Avatar photo
About Ιορδάνης Κιουρτσίδης 1169 Articles
Ανακατεμένος με το heavy metal εδώ και 3,5 δεκαετίες, retro computer fan, δεν αντέχει τον Μόρισον και τον Κομπέιν, πίνει διπλό γλυκύβραστο και λατρεύει τις mini σοκοφρέτες υγείας.