WITCHCURSE: "I’m No Fool" Cassette single

Να και μια άγνωστη underground μπάντα από τη συμπρωτεύουσα, που με κάνει να μη ξέρω από πού ν’ αρχίσω…! Εντάξει μάγκες το πετύχατε! Χτυπήσατε και τη δική μου ρομαντική κι ευαίσθητη χορδή και βγάλατε μάλιστα ένα δίσκο/κασσέτα (γουστάρω τώρα!), σε μια εποχή που όλοι μας έχουμε μπερδέψει την εξέλιξη, με την δημιουργία μη βιώσιμων και ικανών για αναπαραγωγή υβριδίων, που τολμούν να θέλουν να ανήκουν στο ιδίωμα ονόματι heavy metal!

Επίσης, πιο κατανοητοί δε θα μπορούσατε να γίνετε, σκηνοθετώντας το video clip “Curse of the False”, που κατά τη γνώμη μου έχει “Ελληνική σκηνοθεσία” (έλεος μάγκες!) αλλά πετυχαίνει πάντως αυτό που θέλει, σωστά;

Οι Witchcurse λοιπόν, είναι μία μπάντα που με τη νέα της ολοκληρωμένη  δουλειά “Heavy Metal Poison” και το cassette single “I’m no Fool”, τιμούν τη δεκαετία του ’80 και τις μπάντες και τον ήχο αυτής, τουλάχιστον από τα λίγα κομμάτια που άκουσα μέσω της σελίδας τους.

Τα “I’m No Fool”, Heavy Metal Kamikaze, Heavy Metal Poison, είναι μια επίτομη του N.W.O.B.H.M και θα σας θυμίσει άπειρες του είδους μπάντες! Τα παιδιά παίζουν πολύ καλά ως μπάντα και το αποτέλεσμα μπορεί να “κριθεί”, πολύ άνω του μετρίου, αν και η παραγωγή είναι λίγο παλιομοδίτικη και αδύναμη..! (χαχαχα παιδιά μη βαράτε, το ξέρω πως έγινε επίτηδες!). Τώρα αν το αποτέλεσμα μπορέσει τελικά να επαναφέρει ένα εκλιπόντα παλαιότερο ήχο στις μέρες μας δε το ξέρω, αλλά όλους εμάς τους νοσταλγούς του παλαιότερου/πρωτόγονου ήχου, μας έκανε να περάσουμε καλά το “..Poison…” σας! Check them out!


453